HP Pavilion g6 Kablosuz Modem Sorunu

Başlatan frknbasaran, 17 Ocak 2014 - 22:59:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frknbasaran

Merhaba Arkadaşlar

Bu sorun sanırım linux işletim sistemlerininin birçok modelde yaşattığı bi olay çünkü forumda benzer birçok konu gördüm onlardaki çözümleri de denedim aslında ama sorunumu hala tam olarak çözebilmiş değilim.
Kısaca anlatacak olursam bilgisayarımda Ubuntu 12.04 kuruluydu, kablosuz ağları görmeme problemi vardı yani windows işletim sisteminde görünen ağlar Ubuntu'ya geçtiğimde görünmüyordu. Dağıtımla ilgili olabileceğini düşünüp Fedora kurdum onda da aynı sorunu yaşadım. En son geçen akşam Ubuntu 13.10 kurdum yine aynı sorunu yaşıyorum. Araştırırken bi blogda "Additional Drivers" yüklemesiyle ilgili bir yazı gördüm ve o eklentiyi indirdim. O listede görünen Broadcom Wireless Driver'ı kurup aktifleştirdikten sonra görünmeyen ağlar tek tek gelmeye başladı ve şu anda çevredeki tüm kablosuz bağlantıları görebiliyorum.
Ancak sorun şu ki hala kendi modemime bağlanamıyorum, bağlanmaya çalışıyor ve ardından başarısız deyip başa alıyor işlemi. İşin ilginç tarafı cep telefonumu kablosuz modeme çevirdiğimde sorunsuz bağlanıyorum ve internet paketimden sorunsuz kullanabiliyorum  ancak modemime bağlanırken bu hatayla karşılaşıyorum.
Yardımınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.

heartsmagic

Çıktıları görebilir miyiz, özellikle de ağa bağlanmak istedikten sonra:
agkomut

Ağın koruması nasıl, WPA2 mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.