[Çözüldü] ffmpeg hakkında

Başlatan krallls42, 08 Şubat 2013 - 11:41:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krallls42

Mrb, Arkadaşlar bu ffmpeg'i windows'ta localde kullanıyorum. Dosyaların çevirilerinde sorun olmuyor. Ancak büyük dosyaların çevirmelerinde uzun sürüyor. Mesela 15mb'lik dosylları çevirmesi uzun sürüyor. Ve ondan sonraki gelen kodları uygulamıyor. Kodları buraya yapıştırıyorum. bir bakarmısınız.
Aşağıdaki kodda çevirmeyi yapıyor. Ancak 2.satırdaki kodu (unlink) kodu uygulamıyor. Ama küçük dosya olursa sorun yok.

exec("C:\\wamp\\bin\\ffmpeg.exe -i C:\\wamp\\www\\videoupload\\files\\$name -f flv -ar 11025 C:\\wamp\\www\\videoupload\\files\\$yeni_isim.flv");
unlink("files/".$name);

Bir sorum daha var linux hostta bu uzun sürmeler olur mu? mesela 15mb'lik bir dosya için.

alquirel

unlink fonksiyonuna yazdığın değerin doğru dosya yolu olduğuna emin misin? Windows'ta nasıl oluyor bilmiyorum ama ffmpeg için kullandığın gibi onda da tam dosya yolunu yazmayı da bir dene istersen.

Uzun sürme konusuna gelince, bu süre mevzusu bence Windows - Linux olayından çok bilgisayarın sistem özellikleriyle ilgili bir durum. Yani şu an uzun sürmesinin nedeni senin yerel sunucuda, yani kendi bilgisayarında iş görüyor olman. Eğer uzak bir sunucu alırsan/kiralarsan, ki bu tür sunucular güçlü makinalar olur genelde, ister Windows sunucu olsun, ister Linux sunucu olsun, ffmpeg senin bilgisayarındakinden çok daha hızlı çalışacaktır.

krallls42

Tşk, dosya yoluyla ilgili bir sorunmuş. Şuan da halletim. Bilgi için de teşk.

heartsmagic

Sorunun çözüldüğünü düşünüyorsan lütfen: cozuldukonusu
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.