Ubuntu kurmak istiyorum disk bölümlerini görmüyor.

Başlatan Barney Stinson, 03 Eylül 2012 - 20:56:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Barney Stinson

Arkadaşlar Ubuntu kurmak istiyorum ama partitionları bölümleri görmüyor!

10 GB'lik yere kuracağım acaba Flash yüzünden mi görmüyor? MBR Yazıyorum tekrar olmuyor. 2 saattir Live üzerindeyim ubuntuyu sökücem artık. Tıklarım yüklerim sorun değil ama yedeklerim var. Analiz de olmuyor.

Uyarı: Lütfen Türkçe kelimeler kullanın.

heartsmagic

Makinede Windows da var, disklerin dinamik mi? Eğer öyleyse disk biçimi olarak temel olana dön.
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=21228.msg255895#msg255895
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Barney Stinson

İyide ben Home Premium kullanıyorum. Otomatik olarak temel yapması gerekmez mi? Sadece Enterprise ve Ultimate destekler diyor burada. Zaten temel.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Eylül 2012 - 14:52:52

Arkadaşlar yanlış bir yere mi açtım acaba? Kaç gün oldu hala cevap vermiyorsunuz. Siz cevap verene kadar ben Ubuntu 12.04 Kurulumu videomu Youtube'ye upload ettim. [PC'ye kurulmayınca sanala kurdum en azından :D]
Yeni bir konu açmak istiyorum ben Video için. Ben yine buraya link atacağım.
http://www.youtube.com/watch?v=8fklo_wmhQA&feature=results_video

heartsmagic

@Barney Stinson, cevabı bilen zaten yorum yapar. Kimse kasti olarak cevap vermemezlik yapıyor yani.

Orada Vista diyor, sende ne kurulu? Ayrıca orada ne dediğinden ziyade sen diskini denetledin mi dinamik mi temel mi diye? Bazı şeyler senin elinde, illa buradan cevap beklemen gerekmiyor yani.

Barney Stinson

Baktım, hepsi temel. Ben elimden geleni yaptım.

heartsmagic

Barney Stinson

Biliyor musun heartsmagic abi, boşa uğraşıyoruz biz. Benim Flash'a hiç bir şekilde bootable bir şey ekleyemiyoruz. Linux Liveler çalışıyor ama gerisi çalışmıyor. Daha şimdi Windows Bootable yapmaya çalışıyorum yapamıyoruz diyor. Bir ara WinToFlash takılmıştı [veya onun gibi bir sürür program] reset attım formatın yarısında bozuldu bence. Şimdi Ubuntu'ya geçecek mi bilmiyorum ablamın arkadaşına Windows XP atacağım optik sürücüsü bozukmuş ama flash bozuk benim. Ablamın tıpatıp aynı yerden alınmış var [BİM'den SanDisk'in Flashını aldık :D] Flash diski ama şimdi onunda bootablesini bozarım tam [SANSÜR]rız yani.