[Çözüldü] Firefox tarayıcı ile vk.comdan film izleyemiyorum.

Başlatan abdullahaydin, 28 Ağustos 2012 - 20:47:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abdullahaydin

*bağlantı vermek uygun mu bilmiyorum ama firefox tarayıcı kullanıyorum. Windows kullanırken izlediğim vk.com sitesinden ne yazık ki şimdi video izleyemiyorum. Aslına bakılırsa flash sitelerden de izleyemiyordum araştırmam sonucu bir paket yükledim ve artık çoğu film izlenebiliyor. Ama neden vk.com'dan bişey izlenmiyor buda bir paketle halledilebilecek birşeydir herhalde ?

Düzenleme : Dns ayarları olduğu halde durum değişmedi.

ekremsenturk

abdullahaydin

Daha neredeyse 1 hafta olmadı windowstan geçeli. Windowsta izliyordum ve dns ayarlarınıda yaptım. Kapalıda olsa dnsden erişmek mümkün sanırım verdiğiniz sayfadan anladığım kadarıyla. Sorun şu benimde bilgisayarımda dns ayarı var ve ben erişemiyorum.

heartsmagic

Bağlantı vermen sorun olmaz, yeter ki site yasal olsun. Ancak, haliyle üyelik isteyen bir sitede bizler video izlemeyi deneyemeyiz. Bu nedenle de sorunu tekrarlayabiliyor muyuz diye bakamayız.

Kurduğun paket neydi? Firefox harici başka bir tarayıcı ile denedin mi? Örneğin Chrome/Chromium, Opera vs?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

abdullahaydin

Çok özür dileyerek söylüyorum şu an vk.com'dan film izleyebiliyorum. Bilgisayarı yeni açtım. Sanıyorum dns ayarlarından sonra bilgisayarı yeniden başlatmak gerekliymiş. Bunu bilmiyordum. Sorunun çözümü dns ayarlarından sonra bilgisayarın yeniden başlatılması ve eğer yine olmuyorsa ubuntu yazılım merkezinden "Ubuntu kısıtlı ilaveler" paketinin kurulması. Teşekkürler.