Debian Posta Listesinden Düşan Abuk Mailler

Başlatan sem, 17 Ağustos 2012 - 09:25:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sem

Merhabalar, geçen bir şeyler araştırırken görüp üye oldum... Daha sonra gördüğüm kadarı ile alakasız mailler geliyor. Son aldığım maili aşağıya kopyalıyorum;

Alıntı YapU haven't got any imagination what wonderful girl is all about if you haven't seen me!
My name is Nickie and I'm sweetie!
I liked ur profile very much and so I decided to write you a message and chat with you.
We should know more about each other and who knows, maybe we will become friends, lovers or maybe even create some serious relations.
Some info about me: I am 27 years old and I work as a seller in in a big firm. I am a redhead and got fourth size of tits.
And what is about u?

RMS bile kabul etmeyecek kadar kendilerine önem veren bir ortamdan böyle bir mail gelmesi de garibime gitti açıkcası. Acaba yanlış bir yere üye mi oldum diye doğru mail adresini öğrenebilmek için sizlere sorayım istedim.

Gelen mesajın aşağısındaki posta adresi ise şu şekilde;

Alıntı Yap
To UNSUBSCRIBE, email to debian-user-turkish-REQUEST@lists.debian.org
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact listmaster@lists.debian.org
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

heartsmagic

Liste adresi doğru görünmekte:
http://www.debian.org/MailingLists/subscribe
Alıntı Yapdebian-user-turkish
Support for Debian users that speak Turkish.
Kısıtlanmış: Hayır     Üyelik: açık

Fakat, istenmeyen postalar ara ara posta listelerine musallat olabiliyor. "Trouble" için verilen adrese posta atmak belki fayda verebilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

furkankalkan

Arada bir Debizdivaçın zararı olmaz ama  ;) @heartsmagic arkadaşımızın dediği gibi e posta listesi yöneticisine durumu bildiren bir e-posta atarsanız geriye döneceklerini umuyorum.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

travego0403

:D Listelerde reklam mesajları görüyordum ama böyle mesajlar görmemiştim. :D  Direk olarak üye değilim ama ara sıra arşivleri girip okuyordum.
"Matematik bir dildir ve bu dilde şairlere fizikçi denir." Richard Feynman