Sürücüleri nereden bulabilirim ?

Başlatan qquzhan, 28 Ocak 2013 - 17:05:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

qquzhan

Öncelikle merhaba Back Track 5 r1 32 bit sürümünü bilgisayarıma kurdum ancak ses sürücüsü ve wlan sürücüsünü nereden yükleyebilirim ?

bilgisayarımın modeli >>>>  SAMSUNG RV511 - A04 TR

yardımcı olur musunuz ?

bytan

Neden backtrack? Uçbirimden donanım bilgilerini ve kullanımda olan modülleri listeleyip buraya aktar.

Konuyu da Ubuntu -> Kurulum Öncesi ve Sonrası bölümünden ait olduğu bölüme taşıyalım.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

qquzhan

ubunt sürümlerini sırayla deneyeceğim back track resimlerini falan gördüm gayet hoş geldi gözüme ben türkçe sanıyordum kurduktan sonra anladım ki ingilizceymiş ama olsun gayet guzel bir süre bunu kullanacağım sonra wiki sürümü varmış onu yuklemeyi düşünüyorum şimdi ben bunun driverini nasıl yükleyeceğim bir de bana vereceğiniz yani yardımcı olur da sorunumu çözebilirsem vereceğiniz driverler diğer sürümlerinde de geçer mı yoksa onlar için de yine driver mı aramam gerekecek ?  uç birimden demişsiniz ben demek istediğinizi anlamadım bildiğim sürücülerimden

wlan :  broadcom 802.11n

SES :  Realtek High Definition Audio

Ekran : Intel HD Graphics Pentium

Sürücü bilgilerim bunlar eğer siz farklı bir şey istiyorsanız nasıl yapmam gerektiğini anlatırsanız yapabilirim ..

son olarak konuyu nereye taşıyacağım bilmiyorum isterseniz yani yapabiliyorsanız konuyu sizde gereken bölüme taşıyabilirsiniz benimle ilgilendiğiniz için ayrıca çok teşekur ederim  ..

heartsmagic

Backtrack son kullanıcı için tasarlanmış bir dağıtım değildir. Sıradan, günlük işlerini yapmak için kullanamazsın, niyetlensen bile belirli yerlerde sıkıntı yaşayabilirsin. Backtrack'i gerçek anlamıyla kullanmayı düşünmedikten sonra sana orada kalmanı önermiyoruz. Ubuntu veya başka bir sıradan dağıtım kurup deneyebilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

qquzhan

kubunt wiki vs birçok sürümü mevcut araştırdığım kadarıyla şimdi ubunt sürümlerinden hangisini denemeliyim sence ? onlarda da sürücüleri tanımama durumu oluşursa driverleri nereden temin edebilirim ?

ct

@qquzhan,

Kubuntu veya Ubuntu'dan hangisini kurmak istediğinize youtube'da Kubuntu 12.10 veya Ubuntu 12.10 gibi aramalar yaparak görselliklerini inceleyerek karar verebilirsiniz. Sürücüleri sistem kuracaktır. Kurulum yaparken internete bağlı olursa kendisi gerekli programları da internetten indirebilecektir. Eğer sorun çıkarsa burada çözüm yolları aranır. Yukarıda verdiğiniz donanımlar pek sorunlu değil diye hatırlıyorum. Sürücü kurmanıza gerek kalmayabilir de.