[Çözüldü] Windows'u yeniden kurdum Ubuntu'yu seçtiğim menü kayboldu

Başlatan oguzhan mobile, 03 Eylül 2012 - 12:52:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan mobile

250 gb hhd mi ubuntu 70 gb + windows 50 gb ve d:/ yide 130 gb yaptım. İlk win 7 sonra ubuntu yukledim. Boot looader ubuntuydu seçimi ubuntudan yapıyordum bildiğiniz üzere.  Win 7nin şişmesi üzerine win7 yi bugün formatladım. Ama ubuntu açılmıyor. Ubuntuyu nasıl açabilirim. İçindeki dosyaları kaybetmemem lazım. İçinde bir sürü android yazılımlar kaynaklar driverler vs vardı. Lütfen kurtuluş var diyin ve yardım edin.

furkankalkan

Ubuntuyu Live Cd yada USB den açıp
sudo fdisk -l
komutunu alabilir miyiz ?
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

oguzhan mobile

sorunumu çözdüm. ubuntu wiki de varmış çözümü. Yeni bir soru sormak istiyorum. Ben uygulamalar tıklarken uygulamalar geç açılıyor.  gnome shell no efect kullanıyorum. Aşağıda başlatılıyor diyor ve 6-7 -8 saniye sonra açılıyor bazen daha uzun sürüyor. bunun çözümü nedir acaba.

çözümüde arayanlar olabilir. http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/Windows_kurulumu_sonras%C4%B1nda_Grub2_%C3%B6ny%C3%BCkleyicisini_onarmak burada ubuntu cd ile ilgili olanı yaptım ben

heartsmagic

@oguzhan mobile, bu başlıktaki sorunu çözdüğün için etiketleyip kapatalım konumuzu. Diğer sorunun için yeni bir başlık açabilirsin. "Gnome Shell no effect" ne bilmiyorum fakat geç açılan uygulamaların hangileri olduğunu söyleyebilir, gerekiyorsa uçbirimden açarak çıktıları aktarabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.