Oyun Önerisi

Başlatan karboran, 28 Temmuz 2012 - 00:07:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karboran

Arkadaşlar Razamazanda vakit geçmiyor, telefoncu otomasyonuyla uğraşıyorum bu aralar oda sıkıyor belli bi süreden sonra. League Of Legend i PlayOnLinuxdan çok uğraşsakda yükleyemedik.. Need For Speed Underground 2 yi denedim onuda beceremedim.. HoN var league of legend tarzı onu yükledim ama onuda hiç sevmedim geri sildim.. Şöyle linux tabanlı veya Play On Linux da deneğiniz sağlam bi oyun yok mu ?
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !

ct

Yeni oyunları çok bilmiyorum ama eskilerden Tremulous (FPS) var. Eskisi kadar kaliteli sunucular-oyunlarcular yok ama değişik bir yapısı var, görüntü kalitesi idare eder. Ben eğlenceli buluyorum. Teeworlds var zaman öldürmeye birebir. Çok basit bir oyun ama sarıyor. Open Red Alert varmış geçen kurdum görüntüler kötüydü, red alert 2 klonu. RA seviyorsanız oynanabilir ama eksiklikleri var. Satranç oynamayı seviyorsanız chess.com var turnuvaları eğlenceli oluyor. Yeni oyunları pek takip etmediğimden bildiğiniz oyunları yazmış olabilirim. Sıkılınca bunları oynuyorum. Windows tarafında fallout new vegas ve skyrim oynuyordum. Fallout 2'yi wine ile denemiştim çökmeler oluyor yamalara rağmen hallolmamıştı.

Şimdi aklıma geldi firefox eklentisiyle quake 3'ü platform bağımsız direkt oynayabiliyorsunuz.

http://www.quakelive.com/

karboran

Tremulous ve quake yi hemen deniyorum :) ..saolasın :)

bigbang

Urban Terror tavsiyemdir.
İlkokul öğretmenim sen'i cümle içinde kullanmamı istediğinden beri susuyorum, lehçesiz bir dilde.
Bilinmeyen kelimeler listemin en başındasın, taa o günden bugüne...

[Özgür Gümüşsoy // Aşkın Oyun Hamurunda Kullanılmayacaklar Listesi]

karboran

Ttnet adil kullanım yüzünden Urban Terror u indiresim gelmedi , fakat quake yi oynuyorum bide tam ekran olsa süper olacak :)

bigbang

Ayrıca Nexuiz de güzeldir deneyebilirsin. Ayrıca eğlenceli bir araba yarışı istiyorsan SuperTuX Kart ve daha gerçekçi istiyorsan Speed Dreams kurabilrisin.
İlkokul öğretmenim sen'i cümle içinde kullanmamı istediğinden beri susuyorum, lehçesiz bir dilde.

karboran

Ya o oyunlarda NFS gibi böyle araba modifiye etmeli şehirde gezmeli değil, Nexuiz de quake ye benziyo boşuna o kadar indirmeye gerek yok muadili varken :).. zaten her dosya indirişimde sinirleniyorum Adil kullanım işine 950 mb sinir olurum şimdi ..

150 mb Widelands diye empire tarzı bi oyun buldum o iniyo ona bakacağım bide..

berat01

Supertux ve frogatto eğlencelidir. Linuxun mario versiyonu gibi :). Çok vaktini almaz ama bir süre oyalar.

Sonra Hedgewars var. Worms un özgür yazılım versiyonu.

Başından kalkmak istemeyeceğin oyunları sorarsan

Urban Terror
Battle for Wesnoth
Battlefield Play4Free

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=34969.0

karboran

Widelands sakın yüklemeyin berbat bi oyun .. worms oynuyorum zaten de :) .. Urban Terror ü online oynabiliyorumuyum yani quakelive daki gibi ?

ct

Yüklemeden önce oyunların youtube'daki videolarına bakarak karar verebilirsiniz. oyunun adı walkthrough veya play tarzı aratırsanız oyun içi görüntüleri çıkacaktır.

bigbang

Urban Terror çevrimiçi bir oyun zaten. Rahatlıkla oynarsın bağlantında bir sorun yoksa.

karboran

Evde değilimdim dün , madem bu kadar ısrar ettiniz indiriyorum hemen :)