[Çözüldü] Wine ile Çalıştırdığımız Programlar Kasar mı?

Başlatan Archaeopteryx, 23 Temmuz 2012 - 00:04:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Archaeopteryx

Selamlar arkadaşlar,

Başlık pek açıklayıcı olmadı, bu yüzden yineliyorum.

Wine ile örneğin Adobe uygulamalarını çalıştırdığımızda normalde olduğundan daha fazla bir kasılma, yavaşlama görülür mü program kullanılırken? Ben windows xp kullanırken dahi hafif bir kasılma yaşıyorum. Yakın zamanda ubuntuya geçmeyi düşünüyorum, göründüğü üzere çok yeniyim burada.

Her ne kadar bilgisayarım çok donanımlı kullanmama müsade etmese de bu programlar benim için çok önem arz ediyor.

Kullanan birkaç kişiden yorum alabilirsem çok sevineceğim.

Teşekkürler,
Hayırlı Geceler..

KemalALKIN

Valla ekran kartı sürücünüz ve sisteminiz güncel birde en güncel wine sürümünüz olursa vede uyum derecesi yeterli ise (wine sürümü ve uygulama) rahatça çalışabilir. Ama unutmayın windows taklitçisidir yani gerçek değil :).

Örneğin bende 1.5.8 wine ile kasan oyun 1.5.9 ile düzeldi. :).
www.tckemal.ist

Archaeopteryx

Alıntı yapılan: KemalALKIN - 23 Temmuz 2012 - 00:21:22
Valla ekran kartı sürücünüz ve sisteminiz güncel birde en güncel wine sürümünüz olursa vede uyum derecesi yeterli ise (wine sürümü ve uygulama) rahatça çalışabilir. Ama unutmayın windows taklitçisidir yani gerçek değil :).

Örneğin bende 1.5.8 wine ile kasan oyun 1.5.9 ile düzeldi. :).

Anladım, benim sistem de biraz problemli o bakımdan tereddütte kaldım yoksa düzgün kullanan arkadaşlar varmış, araştırdım bayağı.

Yine bir denemekte fayda var sanırım, enazından ubuntuyu denemedik demeyiz.

Yorumunuz için çok teşekkürler.     :)

KemalALKIN

Dostum bir ekleme daha yapayım, bazı kişilerde normalde örneğin Windows Xp kullandıklarında kasma yapan oyun çok akıcı şekilde wine ile olabiliyor aynı şekilde tam terside geçerlidir :).
www.tckemal.ist

erdaltaskesen

Photoshop kullanırken Windows'a göre daha az kasma yaşamıştım. Özellikle bazı effectleri verirken. Özellikle performans sorularında tek bir kritere güvenmek doğru değil bence. Kullandığınız Wine sürümü, donanım yapınız gibi başka bir çok etken var işin içinde.

Archaeopteryx

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Aceleyle hemen ubuntumu kurdum. Şimdi keşif peşindeyim, pek bir şey anlayamadım henüz; bu yüzden pek uğraşamadım wine ile. Ama cevaplarınız yeterli geldi.