[Çözüldü] League Of Legend Kurulum Sorunu

Başlatan karboran, 01 Haziran 2012 - 22:57:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karboran

Çok haklı oyun arka planda devam ediyor ama bişey gelmiyor, bende debug yaptıgımda adobe air ile ilgili bi hata verdi :S
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !

Balli

Update ederken Güncelleme yaparken takılma sorunu için RADS/projects klasöründe lol_air_client klasörünü silin. 510 mb lik bir update güncelleme daha yapıp clienti istemciyi yenileyecek sonrasında takılma yaşamazsınız. Ben kurdum ve sorunsuz kullanıyorum, bir ay oldu.

Düzenleme Notu: Lütfen imlâ kurallarına uyunuz

karboran

@Balli , bu League of legendin kuruludu yere tam olarak nasıl ulaşıcaz nasıl sileceğiz o dosyayı yani ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Ağustos 2012, 13:16:49

Dediğin gibi sildim yükledim felan derken bi bir 2 GB'a yakın update güncelleme yaptım ama sonunda girdim oyuna. Bir oyun oynadım, sonra bilgisayarı kapattım, geri geldim şuan " Wine program crash > internal errors - invalid parameters received " hatası alıyorum :(

Düzenleme Notu: Lütfen imlâ kurallarına uyunuz

Balli

Playonlinux üzerinden mi kurdunuz ? Eğer öyleyse "Configure" sekmesinden League Of Legendsin olduğu "Virtual Drive" ı seçip Wine başlığı altında "repair virtual drive" yapın. Oyunu açarken başka bir wine programı açık olmamasına dikkat edin. PLayonlinux üzerindeyse o sürücüde sadece lol için gerekli .dll ve fontlar yüklü olsun. Özellikle driver sürücü çakışmasında açılmama sorunu çok oluyor.

karboran

@Balli harikasın kardeş repair virtual yaptıktan sonra girebildim oyun  .. Yeeep :D..  Sonundaa huhh !

Balli