[Çözüldü] Ubuntu 12.10'da Google Chrome tarayıcının yüklenememe sorunu

Başlatan Aaron, 19 Ekim 2012 - 02:00:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aaron

İndirdiğim Google Chrome .deb paketini iki kere tıklama sureti ile yüklemek istediğimde:

Paket kötü kalitede
Nitelik standartlarını bozan bu paketin kurulumuna izin verilmedi. Bu, bilgisayarınızla ilgili ciddi sorunlara neden olabilir. Lütfen bu paketi sağlayan kişiyle ya da kurumla iletişime geçin ve paket paketin altına ayrıntıları da ekleyin.

çıktısını aldıktan sonra yüklemeye devam edemiyorum. Aynı sorun ile karşılaşan başkaları var mı bilmiyorum ama bunu Google Chrome'da yapması beni telaşlandırdı.

xghostxd

Aynı sorun bende de var. Google 12.10 için deb paketi hazırladığında sorun çözülür büyük ihtimal. Şimdilik Chromium kullanıyorum.

aurora

Şu anda 12.10 ve Chrome'dan yazıyorum. Paket kötü kalitede uyarısı verdiğinde altta sağda ''Yoksay ve Yükle'' seçeneği vardı ben de yükledim. Herhangi bir sorun olmadı ve yükledim.

bigbang

Bende de bir sorun olmadı. Bende dün gece 12.10 kurdum ve Chrome sorunsuz yüklendi.
İlkokul öğretmenim sen'i cümle içinde kullanmamı istediğinden beri susuyorum, lehçesiz bir dilde.
Bilinmeyen kelimeler listemin en başındasın, taa o günden bugüne...

[Özgür Gümüşsoy // Aşkın Oyun Hamurunda Kullanılmayacaklar Listesi]

Aaron

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

aurora

Bu arada Yazılım Merkezi'nden yüklediğim neredeyse tüm yazılımlarda yükleme bitince hata veriyor, hatayı tam hatırlamıyorum fakat yükleme başarı ile gerçekleşiyor. Acaba bu sürüme has bir şey mi? Bu tarz hatalarla karşılaşanlar var mı?

heartsmagic

Hatayı geçebilirsen en azından bakınma şansımız olur.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Aaron

Benim için sorun yok şu an. Ama aynı sorunu yaşayanlar için açık kalabilir.