[Çözüldü] 12.04 empathy ve mail-notifier sorunu

Başlatan AguilaNegra, 26 Nisan 2012 - 19:37:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AguilaNegra

Merhaba,
12.04 64 bit yeni kurulum yaptım,
-empathy bağlanmıyor,kimlik denetimi başarısız hatası veriyor(msn)
-internet tarayıcılarındaki mail notifier eklentisi ile e-posta kontrolü yapılamıyor,ilgili adrese bağlanamıyor.
aşağıdaki çözüm yolunu denedim,olmadı
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=30278.msg363396#msg363396

if

@AguilaNegra, her iki uygulamayı da LC_ALL=C uygulama şeklinde başlatın, sorun aldığınız kısımlardaki adımları uygulayınız, aldığınız çıktıları buraya geçiniz.

AguilaNegra

Alıntı yapılan: if - 26 Nisan 2012 - 19:48:39
@AguilaNegra, her iki uygulamayı da LC_ALL=C uygulama şeklinde başlatın, sorun aldığınız kısımlardaki adımları uygulayınız, aldığınız çıktıları buraya geçiniz.
@if,
ilgili komutu üç birimden yazmamı istediğiniz şeklinde algıladım ve uyguladım,sorun değişmedi ama hata çıktısı da yok,ekran görüntüsünü birazdan ekleyeceğim.
Aynı sorun yeni iso kalıbı çıkan LMDE xfce de de bulunmakta,onu da iki gün önce yüklemiştim.
Her iki sürüm de de eski sürümlerde çalışan uygulamalar yeni kurulumda çalışmıyor.
Resim yüklemeden önce,güncelleme yöneticisi yeni sürüm firefox ve çekirdek güncellemesi göstermişti,yükseltmelerden sonra tekrar dnemek istedim ama sonuç değişmedi.

,

if

@AguilaNegra, çıktı vermemeleri hiç iyi olmamış. Hesabı girerken @hotmail kısmını girmeden denediniz mi?

AguilaNegra

Alıntı yapılan: if - 27 Nisan 2012 - 11:30:34
@AguilaNegra, çıktı vermemeleri hiç iyi olmamış. Hesabı girerken @hotmail kısmını girmeden denediniz mi?
O kısmı girmeden msn hesabını kabul etmiyor maalesef.
Yahoo posta kutuma internet tarayıcısından da ulaşamıyorum,geçersiz kimlik diyor.
Hesap kilitlenmiş,inşallah problem olmaz,20 seneden fazla zamandır kullandığım e-posta adresimdi gerçekten üzücü olur kaybolursa.

Son güncellemelerden sonra tekrar denedim,sorun yok.