intel Graphics Media Accelerator 500 driver

Başlatan istanbul, 06 Nisan 2012 - 23:48:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

istanbul

insanlar Linux nedir bilmiyor, debian nedir bilmiyor ama ubuntu yu biliyorlar. Duyduk diyorlar...

Buda ubuntu dagitimin adam gibi olmasindan degilmidir?

Ben 12.04 ün cikmasini bekliyecem.

zeitgeist

@istanbul

Bir işletim sistemi nasıl "Adam gibi olur?"
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

istanbul

Bir önceki bilgisarimda ati ekran karti vardi en iyi performansi bodhi linux vermisti. Sonunda o bilgisayari gönderip suanki intelli olani almistimda rahat etmistim.

simdi ise netbook umdaki inteli tanimadigi icin caresiz kalmistimki @burk farkli bir dagitim dene dedi. Ne yapsamki derken tekrar bodhi aklima geldi

Şimdi bodhi linux un 1.4 ü cikmis. indirdim yazdim flasha actim hic bir sorun yok ve bütün efekler acik.

işte bodhi bir daha gözüme girdi. Adam gibi bu işte :)

Konuyu başka yere taşımayalım. Bu benim görüşümdür.

burk

@istanbul başka bir dağıtım kurma yoluyla sorun çözüldü anlaşılan, değil mi? Eğer öyleyse konuyu kilitleyelim.

zeitgeist

Konuyu başka yerlere taşıyan sen oldun başkası değil; başta intel sürücülerden Ubuntu'dan bahsederken birdenbire diğer dağıtımlar "adam gibi değil" oldu. Sen ya bu ifadeyi yanlış kullanıyorsun ya da nelere karşılık geldiğini hesap etmiyorsun. Eğer senin için kendi bilgisayarından çalışan her dağıtım "adam gibi" diğerleri değilse bunu başka şekilde ifade etsen daha iyi olmaz mı, mesela "falanca dağıtım sistemimde gayet uyumlu çalışıyor, falanca dağıtımı pek beğendim...vb."
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

cagriemer

Yeniden kuruluma gidildigi icin konuyu kilitliyorum.