Pear Linux Comice OS 4

Başlatan bigbang, 29 Mart 2012 - 18:10:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bigbang

Arkadaşlar bugün gördüm yeni sürüm çıkmış yaklaşık 5 gün önce. Kendilerine özel güzel bir market uygulaması yapmışlar falan. Yalnız size bir sorum olcak 32 bit mi yoksa 64 bit mi daha kararlıdır. Her ikisinide kurabilirim ama sadece merak ediyorum. Sürüm ile ilgili resimlerde burda arkdaşlar. Ayrıca kurup deneyeyim deneyimlerimi de beliritirim burda.

İlkokul öğretmenim sen'i cümle içinde kullanmamı istediğinden beri susuyorum, lehçesiz bir dilde.
Bilinmeyen kelimeler listemin en başındasın, taa o günden bugüne...

[Özgür Gümüşsoy // Aşkın Oyun Hamurunda Kullanılmayacaklar Listesi]

bilgisever

Karalılık konusunda fark olmaz 32-64 arası hızı etkiler
Yönetim notu: İmzalarda da hakaret içerikli ifadeler kullanmak yasaktır.

bigbang

Tamam o zaman ben her zaman yaptığım gibi yine 64 bit kurayım. Yarına kendi ekran görüntülerim ile birlikte düşüncelerimi paylaşırım yine burda.
İlkokul öğretmenim sen'i cümle içinde kullanmamı istediğinden beri susuyorum, lehçesiz bir dilde.

sabian

Distrowatch'ta duyurusu yapıldığında indirip kurmuştum ve Ubuntu 12.04 kararlı sürüm çıkana kadar da kullanırım diye düşünmüştüm ancak ilk etapta alttaki docky'yi pencere tam ekran yapılırken gizlensin diye ayarladım ve bir daha karşıma çıkmadı. Sistemde kurulu görünse de terminalden dahi çalıştıramadım. Aradığım uygulamaları terminal yoluyla açmayı düşündüm. Neyse...

Derken ertesi gün bi güncelelme aldı mı diye kontrol edeyim dedim, bazı paketler güncellemeye düşmüştü. Kurulumu yaptıktan sonra ise bir daha PEAR (Comise OS) bir daha açılmadı. Arayüzü başarılı bir şekilde taklit etmişler. Neredeyse tam bir MAC OS X çakması (başka terim aklıma gelmedi) olmuş diyebilirim. Baktım ki açılmıyor ben de KUBUNTU kurmaya karar verdim en betasından. Şimdilik mutluyum diyebilirim. Ancak Ubuntu 12.04 yaklaştıkça ona geçmeyi de sabırsızlıkla bekliyorum.
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

bigbang

Evet aynı sorun bende de oldu o yüzden kaldırdım maalesef. Tekrardan Zorin OS Ultimate kullanıyorum