3g usb taraftar modem avea vs ttnet 3g

Başlatan EcU, 28 Mart 2012 - 15:57:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EcU

öncelikle iyi günler ttnet avea alt yapısını kullanıyormuş sanırım yalnız avea 3g 25 tl ttnet 19 tl ve avea daha iyi gibi yorumlar okudum doğruluğu nedir ve kullanan varsa performansı nasıl bilgilendiriseniz sevinirim ::)

heartsmagic

Ubuntu üzerindeki başarımından mı bahsediyoruz?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

EcU

evet heart kullanmayı düşünüyorum aslında hem ubuntu hemde genle olarak 3g kullanılabilir düzeydemi bana 1 gb hız yeterli veri alımı için şimdiden teşekkürler.

heartsmagic

Bu konuda daha genel forumlara danışmak isabetli olabilir. Burada çok daha sığ yorumlar alırsın.

EcU

teşekkürler şu anda avea 3g jet aldım modemı tanımladıda bağlanma olayını daha başaramadım bu arada içinde linux yazılımıda mevcut umarım çalışır

ekremsenturk

"/Sistem/Yönetim/Ağ bağlantıları"ndan UMTS/GPRS ayarlarını yapmalısın. (Ayarlar hazır, sadece seçmelisin ve varsayılan olarak ve otomatik bağlansın olarak işaretlemelisin)

EcU

ağ bağlantılarında öyle bir seçenek yok mobil cihaz diye bir seçenek var yardımcı olurmusn lütfen

heartsmagic

Konu değişiyor bu durumda. Başlığı değiştir lütfen en azından.

Bağlanma sorunu nedir? Modemle bağlantıyı oluşturdun ama bağlanamıyor musun? Ayrıca Ubuntu sürümü 10.04 mü?

ekremsenturk

Farklı sürümlerde farklı tanımlanıyor veya farklı tercüme edilmiş. Mobil cihaz bölümünde Avea için ayar seçenekleri olmalı. Yeni bağlantı oluştur seçeneğini (veya sürümünde nasıl tabir ediliyorsa) seç ve Avea için ayarları seç. varsayılan ayarlarda kalsın. Köşelerde bir yerlerde otomatik bağlan gibi bir kutucuk olacak, kutucuğu işaretle.