Wine ile .exe formatı kurulmuyor-10.10

Başlatan halodayi2000, 24 Mart 2012 - 22:12:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halodayi2000

değerli arkadaşlar sizlerden bir hususta yardım istiyorum;ubuntu 10.10 sürümü kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok yalnızca wine ile exe dosyalarını çalıştırmama izin vermiyor bu sorunu nasıl çözeceğim bilgilendirirseniz sevinirim.

bytan

İzin vermiyor ama ne yazıyor? Yazdığı iletiyi forumda aratma imkanın oldu mu? Wine bölümündeki başlıklara bakabildin mi? Execute bit hatası ise kısa bir aramayla yanıtı bulabilirsin.

Konuyu da wine bölümümüze alalım.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

halodayi2000

teşekkür ederim bi bakayım foruma

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Mart 2012 - 00:22:14

q4wine ile hallettim teşekkürler

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Mart 2012 - 00:30:26

sorun çözüldü forum sayesinde teşekkürler ubuntu

zeitgeist

Sorun neydi, nasıl bir hata iletisi alıyordun, q4wine ile nasıl çözdün? Bu bilgileri verseydin, seninle benzer sorunu yaşayanlar için faydalı olmaz mıydı?
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

halodayi2000

kusura bakmayın q4wine demişim winetricks ile hallettim benim exe sorunum vardı ubuntu 10.10 da oluyor ama 11.10 da böyle sorun olmuyordu şuan winetricks ile çoğu exe programları kurabiliyorum

burk

Sürüm değişikliği ile çözüm bulunması sebebi ile konuyu sadece kilitliyorum.