Ubuntuda PHP

Başlatan bekirsiler, 05 Mart 2012 - 12:36:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekirsiler

merhaba arkadaşlar;
Ben Erciyes Üniversitesi İİBF Fakültesi İktisat bölümü 2.sınıf öğrencisiyim. Aynı zamanda bildiğim kadarıyla Türkiyede sadece erciyes üniversitesinde ve sadece İİBF Fakültesinde öğrenciler tarafından yönetilen Bilgi İşlem Topluluğu üyesiyim. PHP üzerine kendi çabalarımlar görsel eğitim setleri aracılığıyla biraz çalışmalar yaptım ama biryere kadar... Linux ve türevlerine de ilgim var ama üzerinde çalışma yapabilmek için dökümana ve bir öncüye ihtiyacım var. Alt dönem üst dönem söz konusu bizim bilgi işlemde fakat üst dönmelerden bana yardımcı olabilecek kimse yok. Bana yardımcı olabilecek dökümana ve yazışabileceğim bir öncüye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler...

heartsmagic

Öncü isteğin okulundan/fakültenden birileri mi, yoksa genel anlamda belgelendirme mi arıyorsun? Eğer aradığın şey genel anlamdaki belgelendirme ise forumda LAMPP kurulumuna bakabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

bekirsiler

Tşk ederim ilgilendiğiniz için..
Okuldan değil mesela en basiti ubuntu da php çalışmak istiyorum ama hangi php programın ubuntuya uygun olduğunu bilmiyorum...
yani sorduğum soruya cevap almak istiyorum. Bu konuda sorularım olduğunda birisiyle yazışıp sorularıma cevap almak istiyorum. Tabiki dökümana da ihtiyacım var onun içinde önerdiğiniz yeri şimdi inceleyeceğim yeniden çok tşk ederim...

burk

@bekirsiler genel olarak lütfen forumda arama yapın diyeceğim, arama satırı sağ üst köşede bulunuyor ve ben oraya sadece "PHP" yazdığımda bile onlarca bağlantı sıralandı. Yaşayacağınız sorunlar içinse önce yine arama yaparsınız, olur da çözüm bulamazsanız forumda ilgili bölümlere açacağınız başlıklarda çözüm arayabilirsiniz.

canosayan

forum haricinde cevaplanmamış sorularınızı alayım.
Chmod bizim işimiz.

bekirsiler

if

@bekirsiler, nedir son durum?