[Çözüldü] Sayfanın geç açılması

Başlatan rasgon, 20 Şubat 2012 - 15:13:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rasgon

Arkadaşlar merhaba. Attığım başlıktan konuyu anlamışsınızdır lakin bana "Forumu dolaş bir sürü böyle başlık var" diyeceksiniz. Aradım taradım bulamadım. Neden derseniz. Çünkü genelde dns değiştir, geçmişi sil chrome'u kaldır tekrar yükle ıpV6'yı devre dışı bırak gibi şeyler okuyorum. Fakat bunlar çözüm olmadı. Sıkıntıya gelince;

Dün Ubuntu 10.11 e Logmein Hamachi kurmaya çalıştım. http://www.chip.com.tr/forum/ubuntu-da-hamachi-kurulumu_t137173.html izledim. Hamachiyi kuramadım zaten. Onu  geçtim, kurmasamda olur. İnternete giriyorum rahatça dolaşıyorum fakat sayfada herhangi bir yere tıkaldığımda yada yeni bir sekmede adres açtığımda istek gönderiliyor ve bekleniyor yazısını 4-5 saniye bekliyorum. daha önceden böyle bir şey yoktu... Sayfaların yüklenmesinde ve java da hiç bir sıkınyı yok. olay tıkladığım anda istek gönderiliyor yazısıyla beraber sayfanın geç açılması. Bu da canımı sıkıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

zeitgeist

Farklı tarayıcılarda durumu gözlemledin mi?
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

rasgon

sanırım çözdüm durumu. internet ile alakalı bir sorun varmış. Modemi kurcalayınca düzeldi. Teşekkür ederim :)