[Çözüldü]Virtual Wi-Fi

Başlatan muradisdan, 13 Ocak 2012 - 19:24:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

muradisdan

Öncelikle herkese S.a

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ama tam nereye açacağımı bilemedim çünki windowsta bunu yapmanın birçok yöntemi vardı.. Bunu yapmanın bir yoluda program kullanmak olduğu için yazılım istek kısmına açmayı uygun gördüm.
(Bu arada forumda araştırdım ama dişe dokunur bi bilgi elde edemedim)

Bende kablolu modem var ancak ara sıra laptopu kablosuz kullanmak istediğim için virtual wi-fi ye ihtiyaç duyuyordum..
Bilmeyenler için kısaca özetleyecek olursak;
Kabloyla internet gelen ana pc den bir virtual wi-fi kurarak internet paylaşımınıda açtıkdan sonra bu virtual wi-fi ye laptopla bağlanarak kablosuz internet kullanabiliyordum.Bunun dışında dosya aktarması felanda oldukça hızlı ve seri oluyordu.

isteğime gelirsek Ana pc ye sırf bu özellik için windows kurmak istemiyorum.Kablosuz modemde almak istemiyorum.Virtual wi-fi kurup internet paylaşımını açmak istiyorum.
Ağlara girip "yeni kablosuz bağlantı oluştur" kullanınca sadece ağ kuruyor interneti o ağ üzerinden paylaşmıyor.. Bunu yapmamı sağlayabilecek bi program veya herhangibi yöntem varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Saygılar . . .

speakerXXL

muradisdan

ilginiz için teşekkür ederim ancak malesef işe yaramadı :(

heartsmagic

İşe yaramadı ama ne oldu? Örneğin oluşturulan bağlantı kablosuz olarak görüldü ve diğer makineler bağlanamadı mı, yoksa hiç mi görünmedi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

muradisdan

@heartsmagic
Ağ kuruluyor ve bağlanıyorum buraya kadar sorun yok ama bağlandığım ağ üzerinden internete giremiyorum

heartsmagic

Peki nereye kadar pingleyebiliyorsun ağı? Örneğin bağlandığın makineyi veya Google'a ait bir IP adresini pingleyebiliyor musun?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

muradisdan

@heartsmagic
Sadece bağlandığım makineden ping alıyordum ancak şuan sorunu bi yöntem kullanarak halletdim.
İsteyenler burdaki yöntemi kullanabilir bende işe yaradı   http://www.enderunix.org/docs/internet_paylasimi.html
Tekrardan ilgilenen herkese teşekkürler.

if

Etiket için teşekkür ederim @muradisdan.