[Çözüldü]e17 jaunty 9.04 kernel yükseltme

Başlatan musa2000, 08 Ocak 2012 - 19:12:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

musa2000

Merhaba. Şu an 2.6.28-19-generic kerneldeyim.Yükseltme yapınca sorunsuz çalışan Nvidia ekran kartım çalışmaz oluyor. Bir türlü aktifleştiremiyorum.Teşekkürler.

bytan

Kartının tam modeli nedir? Gerekirse çekirdeğine uygun kart sürücüsünü yüklemeye çalışmalısın veya etkinleştirme sırasında aldığın hataya odaklanmalısın.

Bu arada tam olarak hangi sürümü kullanıyorsun? Başlık ve profil farklı çünkü.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

musa2000

İlginiz için teşekkürler.Kartım NVIDIA Geforge 210.Şu anki kernelim 2.6.28.19.Enlightenment masaüstü ve Jaunty 9.04 kullanmaktayım.Çekirdk sürümünü 2.6.36 ya yükselttim. Grub'ta sorun yok her iki çekirdekle de açılıyor. Fakat 2.6.36 çekirdekte ekran kartım çalışmıyor. Güvenli kipte açılsa da ekran kartımı aktifleştiremiyorum. Kolay gelsin.

bytan

Sürücü sürümünü belirtmediğin için bir şey diyemiyorum. Ama ekran kartının daha güncel bir sürücüsü varsa, öncelikle buna yönelebilirsin.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

musa2000

Lucid LTS' ye upgrade yaptım sorun halloldu teşekkür ederim.

if

@musa2000, çözülen konulara çözüldü etiketi konması bizim yükümüzü hafifletiyor. Bir sonraki sefere imzamdaki ilk bağlantıyı takip ederek nasıl çözüldü etiketi vurulacağını öğrenip etiketi sizin vurmanız dileğiyle:)