[Çözüldü]Güncelleştirme ve Yükleme Yapamıyorum

Başlatan newaccount, 20 Kasım 2011 - 21:19:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

newaccount

Güncelleştirme yaparken "Güvenilir olmayan paketlerin kurulumunu gerektirir" Detaylara tıklayınca  apport-hooks-medibuntu libavcodec-extra-53 libavutil-extra-51 "açıklamasını yapıyor .

Yükleme yaparken  Üstesinden gelinemeyecek bir sorun oluştu  Ayrıntılara tıklayınca "Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/aptdaemon/worker.py", line 968, in simulate
    trans.unauthenticated = self._simulate_helper(trans)
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/aptdaemon/worker.py", line 1092, in _simulate_helper
    return depends, self._cache.required_download, \
  File "/usr/lib/python2.7/dist-packages/apt/cache.py", line 235, in required_download
    pm.get_archives(fetcher, self._list, self._records)
SystemError: E:I wasn't able to locate a file for the ttf-mscorefonts-installer package. This might mean you need to manually fix this package.
  açıklamasını yapıyor

decent

Hoşgeldin @newaccount

Güvenilir olmayan paketlerin kurulumunu gerektirir

cümlesini ararsanız ilgili birçok konu karşınıza çıkacaktır.

newaccount

Karşıma çıkan yazılarda bütün herşeyi yaptım ama hiç* bir şey değişmedi ?

bytan

Hangi öneriyi takip ettin, ne yaptın, çıktısı ne oldu?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

newaccount

Sadece önerilen güncelleştirmeleri yükleyebiliyorum. Diğer güncelleştirmeler (Medibuntu) seçeneğindeki paketleri yüklüyemiyorum.  Tek tek de denedim olmuyor. Deneye deneye bunu bulabildim.

BayboraKaan

Forum olarak, iletilerde font degistirmeyi pek dogru bulmuyoruz. Sadece bir seyi özel olarak belirtmek istedigimizde kullanmayi tercih ediyoruz. ;)

decent

Uçbirimden aşağıdaki komutları yürüterek çıktıları aktarın:
cat /atc/apt/sources.list
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade

Ayrıca Medibuntu kaynağını devredışı bırakabilirsiniz, ya da doğru şekilde yapılandırabilirsiniz..
Medibuntu sorunu daha önce bir çok konuda çözüme ulaştırıldı.

heartsmagic

Alıntı yapılan: newaccount - 26 Kasım 2011 - 00:55:44
Sadece önerilen güncelleştirmeleri yükleyebiliyorum. Diğer güncelleştirmeler (Medibuntu) seçeneğindeki paketleri yüklüyemiyorum.  Tek tek de denedim olmuyor. Deneye deneye bunu bulabildim.

Bu iletinin hemen bir üstündeki benim geçtiğim iletilere baktın mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

newaccount

if

@newaccount, geçmiş olsun. Çözülen konuların başlığına çözüldü etiketi vurarak kapatıyoruz. Nasıl yapıldığını öğrenmek için imzamdaki bağlantıları takip edebilirsiniz.