Her iki panel de bazen kayboluyor bazen gözüküyor

Başlatan ubuntuki lilith, 07 Mart 2010 - 23:12:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ubuntuki lilith

Son zamanlarda sık sık olmaya başladı bu, bir anlam veremiyorum. Bilgisayarı açtığımda masaüstünde alt ve üst panellerim gözükmüyor. Ben de tahmini mint menüsünün olduğu noktaya geldim sol alt köşeye tıkladım ama panel gözükmedi, keza üst panelde de kapatma düğmesi yerine geldim sanki panel yokmuş gibi tepki vermiyordu. Oturumu kapatıp yeniden açtığımda bu kez gözüküyordu.
Az önce oturum açtığımda gene paneller yoktu gene denedim panelde mint menü yerine geldim bu kez algılayacak mı diye, bu sefer mint menü penceresi açıldı ama boşluğa tıklayınca menü penceresi kayboldu haliyle; ama panel gözükmedi. Üst paneldeki tam kapatma düğmesi yerine tıkladım onu da algılamadı. Sonra mint menü kısmına birkaç kez tıklayınca kendiliğinden her iki panelim de geldi. Bunun sebebi nedir?

heartsmagic

Sebep nedir bilemiyorum ancak her zamanki gibi bir Gnome sıfırlaması denenebilir. Hani şu meşhur gconf* gnome* dizinlerinin silinme işlemi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ubuntuki lilith

Teşekkür ederim, bakayım biraz daha gözlemleyeyim devam ederse uygulayım dediğini.

serenler

aynı sorunu şu anda yaşıyorum acaba çözülmedi mi? bu arada paneller yokken kullanıcı değişimini nasıl yapabilirim. Alt+F2 çalışıyor fakat nasıl uçbirime ulaşabilirim?
https://launchpad.net/~serenler07
www.dahianlamindakideayriyazilir.com

if