[Çözüldü] Bluetooth alacağım ama Linux desteği yok ?

Başlatan emreseckin, 10 Ekim 2011 - 15:12:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emreseckin

Sorun olmazsa link vereyim dostlar.
http://urun.gittigidiyor.com/Micro-Bluetooth-Usb-2-0-Tak-Calistir-100m-Win7_W0QQidZZ45903162
linux desteği gözükmüyor linuxta hiç mi çalışma ihtimali yok ?

cagriemer

Calisma ihtimali var. Acikcasi biraz sans isi ama daha once alip deneyen biri yoksa bilmek zor.

emreseckin

Gittigidiyorda baktımda 1 tane linux destekli bluetooth yok hep windows ve mac os destekli daha önceden linuxta bluetooth kullanan var mı ?

alquirel

http://wiibrew.org/wiki/List_of_Working_Bluetooth_Devices

Linux ile çalışan ve çalışmayan BlueTooth aygıtlarının listesini vermişler.
Dört markanın mikro cihazları çalışıyormuş...

emreseckin

Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat alacağım bluetooth 'un tam bir markası yok heralde verdiğiniz linkte micro kelimesini arattırdım bir sürü çıktı fakat markaları farklı :S

alquirel

Verdiğin ilanda da marka ismi geçilmemiş.
Tavsiyem alacağın şeyi ve alacağın yeri iyice araştırmadan alma.

karizmaxi

benim aldığım cihaz direk çalıştı deştekleyen ürünler var ve blutoothların fiyatı ortalama aynı uyanı bulmakta kolay onu alma başka bi şey al
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

burk

Ben şimdiye kadar Türkiye'de, bilgisayar teknolojileri alanında satış yapılan hiç bir üründe Linux ile uyumludur yazısı ya da uyarısı görmedim ki? :)

confickerbelasi

c-win bl-200 linux uyumlu bunu carfuor dan aldi garez vatanbilgisayar da var oradan bak.

karizmaxi

s-link var bende kutusunda da Hem linux hemde Mac yazıyordu taktığım gibide çalıştı
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

ekremsenturk

Bluetooth bir standart'tır. hepsi Linux'ta (yeni sürümlerde) çalışır. Bluetooth'un 1.2, 2.0, 3.0 gibi sürümleri var, Bilgisayar'ınıza bağlanacak cihazın, bluetooht cihazınızın desteklediği sürümü desteklemesi gerekir.

emreseckin

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın Linuxta sorunsuz bir şekilde çalıştı :)