11.10 Empathy Gnome-Shell problemi.

Başlatan fthzcn, 17 Ağustos 2011 - 17:03:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fthzcn

Daha önce 11.04 üzerine gnome shell kurulumu yapmış ve Empathy'nin shell ile uyumunu beğenmiştim. Bundan kastım size bir ileti gönderildiğinde shell'in alt bölümünce görüntülenmesi ve aynı zamanda cevap yazabilme özelliği.

11.10 sürümüne geçtikten sonra yine shell kurulumunu gerçekleştirdim resmi depolardan. Ancak Empathy'nin bu özelliğini kullanamıyorum.

zeusmaster

Alıntı yapılan: fthzcn - 17 Ağustos 2011 - 17:03:11
Daha önce 11.04 üzerine gnome shell kurulumu yapmış ve Empathy'nin shell ile uyumunu beğenmiştim. Bundan kastım size bir ileti gönderildiğinde shell'in alt bölümünce görüntülenmesi ve aynı zamanda cevap yazabilme özelliği.

11.10 sürümüne geçtikten sonra yine shell kurulumunu gerçekleştirdim resmi depolardan. Ancak Empathy'nin bu özelliğini kullanamıyorum.

bende aynı durumdayım yokmu bir çözümü?
Up and Running...

alquirel

Alıntı yapılan: bahdem - 15 Ekim 2011 - 13:34:27

Ben Empathy değil Pidgin kullanıyorum. Bahsettiğiniz özelliği kullanabilmek için Pidgin için olan Gnome Shell eklentisini (extension) kurdum.
Bu ileti üzerine Empathy ile bir deneme yapayım dedim.
İki uygulamayla da bahsi geçen özelliği sorunsuz kullanıyorum.
Diğer başlıkta attığınız iletiye dayanarak şöyle bir yoruma vardım; sizin gnome-shell kurulumunuz biraz sıkıntılı olmuş gibi, soruna bu açıdan eğilmeniz sanki daha faydalı olacak diye düşünüyorum.

zeusmaster

Alıntı yapılan: alquirel - 15 Ekim 2011 - 14:31:34
Alıntı yapılan: bahdem - 15 Ekim 2011 - 13:34:27

ben gnome-sell kurmadım direk.11.10 üzerinde kendi geldi.

gnome-sell --replace
yapınca shell geliyor ama busefer ekran birbirine giriyor kenarlıklar gidiyor.ekran kartı driverini güncelleyip tekrar deneyeceğim.

Ben Empathy değil Pidgin kullanıyorum. Bahsettiğiniz özelliği kullanabilmek için Pidgin için olan Gnome Shell eklentisini (extension) kurdum.
Bu ileti üzerine Empathy ile bir deneme yapayım dedim.
İki uygulamayla da bahsi geçen özelliği sorunsuz kullanıyorum.
Diğer başlıkta attığınız iletiye dayanarak şöyle bir yoruma vardım; sizin gnome-shell kurulumunuz biraz sıkıntılı olmuş gibi, soruna bu açıdan eğilmeniz sanki daha faydalı olacak diye düşünüyorum.
Up and Running...