youtube da video donması

Başlatan volatile, 14 Ekim 2011 - 05:27:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volatile

linux a yeni geçtim ubuntu 10.10 kullanıyorum.firefox sürümüm 3.6.23 youtube dan video izlerken takılma oluyor video önbelleğe alınmasına rağmen takılıyor.windows ta olduğu gibi akıcı video izleyemiyorum. flashplugin-installer isimli pakette yüklü sorun neden kaynaklanmaktadır acaba?

if

@volatile, uçbirimi açıp sudo apt-get install mesa-utils
glxinfo | grep render
lspci | grep VGA
uname -a
çıktılarını buraya kod etiketi içerisinde aktarınız. İzlediiniz videonun çözünürlüğü nedir?

GNUbuntu

Aramıza hoşgeldiniz @volatile. Bilgisayarınızın özellikleri nedir tam olarak? Benim önerim; madem daha yenisiniz, yeni sürüm Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot kurunuz.
Önce Saygı...

volatile

@if
izlediğim video çözünürlüğü 360p

1-sudo apt-get install mesa-utils
bu paket yüklü değilmiş paketi yükledim.ama bu intel için sanırım benim amd.
2-glxinfo | grep render
direct rendering: Yes
OpenGL renderer string: Mesa DRI R600 (RV710 9553) 20090101  TCL DRI2

3-lspci | grep VGA
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc M92 [Mobility Radeon HD 4500 Series]
4-uname -a
Linux volatile 2.6.35-30-generic #60-Ubuntu SMP Mon Sep 19 20:42:44 UTC 2011 x86_64 GNU/Linux

@GNUbuntu

hoşbulduk.acer 6530g kullanıyorum 3 gb ram amd rm-72 işlemci hd 4500 serisi ekran kartım var.11 de unity var diye geçmek istemiyorum.

System>>Additional Drivers yolunu izleyerek ATI/AMD proprietary FGLRX graphics driver ismindeki driveri active ettim indirdi ve kurdu restart yaptım.
ilk video da sorunsuz izledim 2.de yine takılma oldu işlemci kullanımı %68 %70 lerde %50 nin altına hiç inmio sadece firefox + gedit açık.
2 çekirdekte %60 %60 calısıo acaba arkaplanda gereksiz çalışan uygulamalar mı vardır? Video izlerken %100 e yaklaşıo bu yüzden donma olabilirmi acaba ?

gtk gnash yuzde 50 cpu harcıyo tek basına sorun bununla ilgili olabilirmi acaba ?

if

@volatile, 64 bir flash-player kurup dener misin? Önce yüklü flashı kaldırmanız gerek.

http://get.adobe.com/tr/flashplayer/otherversions/

volatile

@if yüklü flash i nerden kaldırıcam Synaptic Package Manager üzerindenmi?

heartsmagic

Evet, oradan da kaldırabilirsin, uygulama merkezinden de, uçbirimden de.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.