windows 7 teması kaldırma sorunu

Başlatan ugur672, 02 Ekim 2011 - 23:27:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur672

Arkadaşlar gnome-look.org dan indirdiğim windows temasını silemiyorum ,  GUIUninstall.sh diye bir dosya var ona tıkladığımda ise hiç  bir şey olmuyor

BayboraKaan

usr/share/themes klasörünün icinde bulunan win7 kalsörünü kaldirmayi denedin mi?

ugur672

if

@ugur672, indirdiğin paketin içinde veya sitede nasıl kaldırılacağı da yazıyordur tahminen. Oralara bakar mısın?

ugur672

o sitede sadece uninstall dosyasını çalıştırmam gerektiği yazıyor. Ayrıca orada da sordum nasıl kaldırılacağını ama henüz cevap gelmedi

BayboraKaan

Uninstall dosyasina sag tik özelikler>üsten ikinci sekmen bir program gibi calismasina izin ver gibi bir secenek olacak onu isretle. Ondan sonra cift tik yaptiginda acilacak olan pencerede ucbirimden calistiri sec.

ugur672

o seçenek zaten işaretli durumdaydı. Terminalde çalıştır diyorum kısa bir süreliğine uçbirim açılıyor sonra kapanıyor. Programda bir hata var sanırım. İlgilendiğin için teşekkür ederim

BayboraKaan

Indirdigin sayfayi buraya gecebilir misin? Daha önce denemis olan arkadaslardan belki yardim gelir.

BayboraKaan

Ucbirimde calistirdiktan sonra sistemi yeniden baslatin mi? AYrica baska tema secebiliyor musun?

Gnome ayarlarini sifirlamaktan cekinmez isen;

rm -rf .gnome* .gconf*

Masaüstünde yapmis oldugunuz tüm ayarlar sifirlanacaktir.

ugur672

evet yeniden başlattım.Başka temaları seçebiliyorum ama açlış ekranı yine windows gibi oluyor, eğer onu da değiştirebilirsem bi sorun kalmayacak

BayboraKaan

Acilis ekrani icin

sudo apt-get install gdm

Deneyebilirsin.

if

"Açılış ekranı Windows gibi" derken duvar kağıdı mı öyle yoksa isim/şifre yazılan kısım mı?

ugur672

BayboraKaan

Ubuntu tweak ile degistirebilirsin.