Ubuntu'da CD yazma sorunu

Başlatan ugur672, 02 Ekim 2011 - 23:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur672

yazdırdığım CD ubuntu ve windows'ta gözükmüyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz arkadaşlar

BayboraKaan

Hangi uygulama ile yazdirmaya calisiyorsun? Yazdirma sirasinda ne gibi bir hata aliyorsun? En son soru, ne yazdirmaya calisiyorsun?

ugur672

Hangi programı kullandığımı bilmiyorum, CD ye yazdırmak istediğim dosyaları içine sürükledim ve orda çıkan CD ye yaz butonuna tıkladım . Yazdırma sırasında bir hata vermedi ama şimdi CD yi sürücüye taktığımda açılmıyor

if

Neyi nasıl yazdırıyorsunuz. .iso dosyasını veri cdsi olarak yazdıramazsınız mesela. Daha açık ifade ediniz.

ugur672

video dosyasını yazdırdım

if

Hangi işletim sistemi üzerinde hangi uygulamayı kullanarak yazdırdınız?

ugur672

ubuntu da yazdırdım, dediğim gibi boş cd nin içine dosyayı sürükledim orada CD ye yazdır diye bir buton vardı ona bastım ,hangi program bilmiyorum

sabian

Alıntı yapılan: ugur672 - 03 Ekim 2011 - 01:14:41
ubuntu da yazdırdım, dediğim gibi boş cd nin içine dosyayı sürükledim orada CD ye yazdır diye bir buton vardı ona bastım ,hangi program bilmiyorum

Brasero ile yazdırıyorsunuzdur büyük ihtimalle. Brasero bazen sorun çıkartabiliyor maalesef. Deste deste cd-dvd çöpe attım bu güne kadar. İsterseniz k3b programını kurup yazmayı deneyin bir de..
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

if

@sabian'a ek olarak GnomeBaker kurabilirsiniz. Maalesef Brasero'da böyle sorunlar oluşuyor ve çözümünü de bulmuş değiliz.

ugur672

BayboraKaan

Bende oyumu gnomebaker'dan kullaniyorum ve konuyu kilitliyorum.