Transmission da dosyaları sıraya ile indirmek

Başlatan nasilolcekbuisler, 22 Eylül 2011 - 16:25:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nasilolcekbuisler

merhaba

transmiison da 1 den fazla dosyayı aynı anda eklersem hepsini indirmeye çalışıyor.ama ben biri bitince diğeri başlasın istiyorum.ayarını bulamadım.nasıl yapılıyor.vuze yükledim.20 kb den yukarı indirme yapamadım :D trans. da sorunsuz iniyor.sebebi ne olabilir?

dimetokavi

Bahsettiğiniz ayar Transmission'da nasıl yapılır bilmiyorum ama Deluge'yi denediniz mi? Daha fazla ayar içeriyor, muhtemelen bir sıralama sistemi vardır.
Kolay gelsin...

Rbbt

Ayarlar kısmında queue veya badnwidth seçeniğinden birinde olmalı ama transmission kurulu olmadığı için tam bilmiyorum hangisi var.
What happens when I become main source of a pain!!!

barış

İndireceğiniz dosyaların önceliğini ayarlayabilirsiniz.
Önce indireceğinizi yüksek, sonra indireceğinizi düşük öncelikli yapmak sizin için bir çözüm olabilir. Bu arada ben Deluge kullanıyorum gayet de memnunum. Gördüğüm en iyi Torrent istemcisi.
sudo apt-get install deluge

nasilolcekbuisler

Alıntı yapılan: barış - 22 Eylül 2011 - 17:40:55
İndireceğiniz dosyaların önceliğini ayarlayabilirsiniz.
Önce indireceğinizi yüksek, sonra indireceğinizi düşük öncelikli yapmak sizin için bir çözüm olabilir. Bu arada ben Deluge kullanıyorum gayet de memnunum. Gördüğüm en iyi Torrent istemcisi.
sudo apt-get install deluge

ben delugeyi de kurdum vuze de kurulu ama trans.gibi indirim yapamıyorum.indirim hızı 70 den yukarı çıkmıyor.bu konuda yardım edermisiniz?kurulumdan sonra bir ayar yapıyormusunuz

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Eylül 2011 - 17:59:10

Alıntı yapılan: Rbbt - 22 Eylül 2011 - 17:33:06
Ayarlar kısmında queue veya badnwidth seçeniğinden birinde olmalı ama transmission kurulu olmadığı için tam bilmiyorum hangisi var.

söyledikleriniz ile alakalı seçenekler bunlar ben pek benzetemedim.benzetebilen varsa el atsın :D

Rbbt

Deluge de hız konusunda bir problem olmaması lazım, port numarası 50000-60000 arasında seçip deneyin. Bendeki ayarlar resimdeki gibi son hızda indiriyorum (:

What happens when I become main source of a pain!!!

6630

hakikaten transmissionda aynı anda kaç dosya indirilecek ayarı yokmuş.

nasilolcekbuisler

Alıntı yapılan: 6630 - 22 Eylül 2011 - 21:23:50
hakikaten transmissionda aynı anda kaç dosya indirilecek ayarı yokmuş.

evet yokmuş o yüzden vuze kurdum onu kullanıyorum gayet kullanışlı gibi geldi .bittorrent e benziyor biraz.ubuntu kurulu sürücüye indirme yaparken yavaşlamalar oluyordu. diğer boş dürücülere alınca düzeldi sanırım boş yer ile alakalı bir şey.