VPS ve Seedbox'lar Hakkında Tavsiye&Yorumlarınız

Başlatan pwl, 26 Ağustos 2011 - 14:34:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pwl

Herkese merhaba,

Çok uzun süredir kullandığım torrent trackerları var. Şu anda kullandığım ADSL hattımın downloadı 16mbps, upload seviyesi 1mbps olduğundan dolayı üyelik gereken torrent trackerlarda yeteri kadar ratio tutturamıyorum. 3 sene önce aldığım seedbox şu zamana kadar beni idare etmeyi başardı ratio anlamında. Daha önceden tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan konu hakkındaki görüş ve önerilerini rica ediyorum..

Tercihen 100mbps ya da 1gbit'lik bağlantılar tercih sebebimdir.

Saygı ve selamlarımla,

pwl

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Ağustos 2011 - 21:29:42

Şimdilik whatbox.ca 'dan bir hizmet satın aldım. 1 ay deneyip tecrübelerimi buradan paylaşırım.

300 mbps bandwith - 2.5 TB Traffic - 100GB storage için 18$ verdim. İki dakika içerisinde mail hesabıma bilgiler geldi. Şu anda torrent hesaplarımı buffer lıyorum. İndirme hızlar çok iyi ama upload hızı beni tatmin etmedi. 31.5 mbps download hızı gördüm.
Upload hızı 5mbps'yi geçmedi.

pwl

hiç öneri yok mu ?

Bu arada önceki iletide yazdıklarıma binaen upload hızı da artık beni tatmin ettin dün gece 17mbps ve 21mbps'lik upload hızları gördüm.

iceboy

VPS İle ilgili çevremdeki insanlardan biliyorum,kendim bizzat kullanmadım.İyi upload hızı istiyorsan güzel paralar ödemen gerekir.18$ ile olmayacak iş olduğunu söyleyebilirim sana.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

pwl

Alıntı yapılan: iceboy - 27 Ağustos 2011 - 20:12:53
VPS İle ilgili çevremdeki insanlardan biliyorum,kendim bizzat kullanmadım.İyi upload hızı istiyorsan güzel paralar ödemen gerekir.18$ ile olmayacak iş olduğunu söyleyebilirim sana.
Bence bunun hizmeti aldığınız firmanın sunucuları ve bantgenişliği ile ilgilisi var parayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Birde bölge ile ilgili. Almanya sunucuları her zaman tercih sebebi oluyor.

iceboy

Alıntı yapılan: pwl - 27 Ağustos 2011 - 20:58:47
Alıntı yapılan: iceboy - 27 Ağustos 2011 - 20:12:53
Bence bunun hizmeti aldığınız firmanın sunucuları ve bantgenişliği ile ilgilisi var parayla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Birde bölge ile ilgili. Almanya sunucuları her zaman tercih sebebi oluyor.

derinport diye bir site var belki duymuşsunuzdur.reklam olmasın diye tam adresini veremeyeceğim size.Eğer duymuş iseniz oradaki insanların profesyonel olarak upload işi yaptığını biliyorsunuzdur.Onlara danışabilirsiniz ama yine söylediğim gibi,ucuz paralara yüksek upload hızı beklemeyin.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

pwl

özel mesaj yoluyla gereken bilgileri iletebilir misiniz ? dediğiniz yeri ilk defa duydum, hayır bilmiyordum. bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. sizinde yardımınızla biraz daha araştırıp iyice fikir sahibi olacağım.

sevgi saygı ve selamlarımla

pwl

heartsmagic

Forumumuzda reklam gibi kaygılarımız yok. Durduk yere, "kendi" özel işlerini burada gözümüze sokar gibi alıntılayanlar haricinde verilebilecek hiçbir site adresine/ismine reklam muamelesi yapmayız. Gerçi bu başlık doğrudan bizim platformumuzun konularıyla alakalı değil, fakat yine de reklam politikamızı hatırlatmak istedim.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.