[Çözüldü] Mozilla ve masaüstü klasörlerinde kapat küçült simgeleri kayboldu

Başlatan mcyegen, 31 Temmuz 2011 - 19:49:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcyegen

Arkadaşlar ss leri siteye attım. bir pencereyi kapatma küçültme veya tam ekran yapma simgeleri yok. kayboldu birşeyden sonra,  vardı sabah. geri getiremedim uğraştım baya.  temayı falan da degiştim olmuyor. ubuntu hakkında cok bilgim yok bir süredir kullansam da. bugünkü formattan sonra oldu. alt+f4 yapmak zorunda kalıyorum kapamak için.  resimleri aşagıya ekliyorum;

Hello World!

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

mcyegen

Alıntı yapılan: heartsmagic - 31 Temmuz 2011 - 19:52:55
Compiz kullanıyor musun?
bildiğim kadarıyla hayır :) en azından oyle bir şey yüklemedim formattan sonra

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Temmuz 2011 - 20:11:20

nedenini bilen yok mu sorunun arkadaşlar? belki basit birşey ama çok sinir bozucu  :D
Hello World!

heartsmagic

Bildiğin kadarıyla mı, kullanmıyor musun? 11.04 mü kullanıyorsun, masaüstün klasik Gnome gibi duruyor. Formattan sonra oldu demişsin, formattan sonra bu şekilde olmamıştır haliyle. Son olarak neler yaptın, tema mı yükledin, bir şeyin ayarını mı yaptın?

mcyegen

11.04 kullanıyorum. klasik masaüstü degil sol tarafa gelince menü açılıyor. o klasik bölümün gözükmesi için "gnome-panel" yazdım ve çıkan programa tıkladım alt+f2 yaptıktan sonra. bunu araştırmıştım cunku o menü cok lazım oluyordu. ondan dolayı mı bilmiyorum fakat şuan hem o menü hem de yeni menü var yani açılır menü. ama kapatma simgesi falan bundan dolayı mı kayboldu onu bilmiyorum. ek olarak ben herhangi bir program yüklemedim compiz gibi, eğer linuxla birlikte geliyorsa yüklüdür. ama kullanmıyorum öyle * bir şey. yüklü geliyor olabilir diye bilmiyorum dedim linux a çok hakim degilim. çok uzun seneler windows kullanıp onda uzmanlaştım linux a gireli çok olmadı o yuzden yanlış anlatabilirim bazı seyleri pek deneyimli degilim kusuruma bakmayın  :)
Hello World!

heartsmagic

Oturumu kapatıp açmayı denedin mi?
Eğer yine düzelmezse Compiz yöneticisinden pencere kenarları türünden bir eklentiyi denetlemelisin.

mcyegen

Alıntı yapılan: heartsmagic - 31 Temmuz 2011 - 22:28:39
Oturumu kapatıp açmayı denedin mi?
Eğer yine düzelmezse Compiz yöneticisinden pencere kenarları türünden bir eklentiyi denetlemelisin.
oldu çok teşekkür ederim :d eğer soylemeseydiniz bu haftalarca boyle gidecekti bilgisayarı kapamıyorum cunku hiç. oturumu kapayıp açınca düzeldi
Hello World!

heartsmagic