Wikiden duyurulur

Başlatan microanaliz, 17 Temmuz 2011 - 01:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

microanaliz

Arkadaşlar herkes çok iyi kullandığı bir ubuntu programı vardır.Çoğu arkadaş bazı işlerini resim çizme onparmak çalışması müzik çalgı programları gibi bir çok programdan habersiz ve ubuntunun zenginliğinin farkında değil.Tüm kullanıcılara ricam ne olur kullanmasını bildiğiniz programları wikide ubuntu uygulamaları başlığı altında tanıtırsanız eksikleride bizler tamamlarız .Bir çok kişinin işine yaracakdır bu yardımınız. Çok şey istemiyoruz bekliyoruz yardımlarınızı...
MicroAnaliz

sabian

Rica etsem yazdıklarınızı daha okunaklı hale getirebilir misiniz? Noktalama işaretlerini kullanıp aceleyle yanlış yazılmış kimi kelimeleri düzenlemek yeterli olur.
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

agritux

Kaldı ki wiki için çok önemlidir "dil"

microanaliz

Bazı şeylere takılmak bazen iyi olur.Ama bazı şeylerede takılmamak iyi olur.Kimin hangi şartlarda yazdığını bir Allah bilir.Bazılarının işleri galiba sadece eleştiri birazdaiş yapsanız daha iyi olur.İzterseniz yazıyı değiştirin orası burası olmamaış diye .Bunu burda yapacağınıza wiki de yapın...
MicroAnaliz

canosayan

Alıntı yapılan: microanaliz - 19 Temmuz 2011 - 00:33:27
Bazı şeylere takılmak bazen iyi olur.Ama bazı şeylerede takılmamak iyi olur.Kimin hangi şartlarda yazdığını bir Allah bilir.Bazılarının işleri galiba sadece eleştiri birazdaiş yapsanız daha iyi olur.İzterseniz yazıyı değiştirin orası burası olmamaış diye .Bunu burda yapacağınıza wiki de yapın...

ne fark edecek. ikisini de sorununa çözüm arayan birine yardım etmek için yapmıyor muyuz? Eğer yazmak için şartlarınız çok elverişsiz ise gerektiği yerde kendi işinize önem verin.
Chmod bizim işimiz.

microanaliz

Alıntı yapılan: canosayan - 19 Temmuz 2011 - 08:44:28
Alıntı yapılan: microanaliz - 19 Temmuz 2011 - 00:33:27

ne fark edecek. ikisini de sorununa çözüm arayan birine yardım etmek için yapmıyor muyuz? Eğer yazmak için şartlarınız çok elverişsiz ise gerektiği yerde kendi işinize önem verin.
Anlayamadım ...
MicroAnaliz

BayboraKaan

Bence konuyu uzatmayalim, hevesi olanlarin hevesini kirmayalim :)

NOT: Siir ile basladik, siir ile bitirelim tartismayi ;)

nikbinliknet

İşletim Sistemi:  Ubuntu 17.10
İşlemci: Intel® Core™ i3 CPU M 330 @ 2.13GHz × 4
Ekran: NVIDIA GeForce 310M/PCIe/SSE2

microanaliz

Sizin gibi gönüllülere ihtiyacımız va birlikden güç doğar...
MicroAnaliz

DoGuKaN

Wiki için gönüllü olan birkaç kişi görmek güzel :)