Downthemall sorunu

Başlatan tekir06, 01 Şubat 2011 - 21:13:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tekir06

Merhaba,

Son bir haftadır.Downthemall ile sorun yaşıyorum.İndirmeyi normal yapıyor.Ancak indireceğim metin belgelerini attachment ().php.html şeklinde indiriyor.Örneğin dosyanın adı yemek listesi.İndir diyorum ama attachment ().php.html şeklinde indiriyor. Eklentilerin hepsini kaldırıp denedim olmadı.Downthemall kaldırarak yeniden kurdum ama sonuç hala aynı.Bu durumu düzeltmernin bir yolu var mı?

Ekleme : Güncellemeden sonra bu durum oluştu sanırım

reis33

Bunun sebeplerinden biri download yazılımlarını/eklentilerini desteklemeyen sitelerden indirme yapılmasıdır.

tekir06

bu sorun oluşmadan önce indirme yaptığım yerden indirme yapıyorum.Ve nedense sadece metin belgelernde bu sorun var

EtSütYumurta

indirme önceliğini dta'nın üzrine alabilirsek olacak bu iş ama nasıl?
im'koniqwe

AguilaNegra

Eklenti yöneticisinden ilgili eklentiyi kontrol ettiniz mi?bazen güncelleme sırasında etkisizleşebiliyor,bende no script te olmuştu tekrar etkili duruma getirdim,siz de de benzer durum söz konusu olabilir.

EtSütYumurta

im'koniqwe

sem

Konu dışı:

Downthemall eklentisi hangi yılda çıkmış acaba bilgisi olan var mı
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sem

=)=)

Eklentinin ismi çok hoş =) teşekkürler cevap için
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?