Firefox 5 ile Halkbank Online Fatura Ödemelerini Nasıl Yapabilirim?

Başlatan syagdiran, 19 Temmuz 2011 - 11:27:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

syagdiran

Merhaba Arkadaşlar. Daha önceleri Firefox ile fatura yatırabilirken, Firefox 5 olunca , fatura yatıramadığımı farkettim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

serkanburda

Sorununuzu biraz daha detaylandırırsanız iyi olur. Fatura yatırırken nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz? İnternet şubesine hiç mi giriş yapamıyorsunuz?

iceboy

Firefox ile denemenizden sonra,chromium ve opera gibi diğer başarılı tarayıcılarda da deneyin derim.Eğer bu tarayıcılarda da yatıramaz iseniz sorun genel mi yoksa tarayıcıda mı anlamış oluruz.Ama aldığınız bir hata varsa onu paylaşırsanız daha kolay yardımcı olunabilir.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

syagdiran

Siteye girmede sorun yok. Faturayı da gösteriyor ama Fatırayı ödeme seçeneği hiç çıkmıyor. Diğer tarayıcılarda çalışıyor ama Firefox kullanıyorum. Firefoxla çalışmasını arzu edriyorum.

alquirel

Alıntı yapılan: syagdiran - 19 Temmuz 2011 - 17:03:27
Siteye girmede sorun yok. Faturayı da gösteriyor ama Fatırayı ödeme seçeneği hiç çıkmıyor. Diğer tarayıcılarda çalışıyor ama Firefox kullanıyorum. Firefoxla çalışmasını arzu edriyorum.

Düşük bir ihtimal ama söylemeden geçmeyeyim dedim.
Genelde tasarlanan siteler sadece Windows'ta (ve bazen iexplore'da) nasıl göründüğüne bakarak teste tabi tutulduklarından bazen linuxta (ve firefoxta) hizalama ile ilgili sorunlar yaşanabiliyor. Eğer çıkmasını beklediğiniz seçenek normalde sayfanın alt (tercihen sağ alt) köşesinde konumlanmışsa Ctrl ve - tuşlarını kullanarak görünümde Uzaklaştırma ile pencereye sığmayan kısmın görünür olmasını sağlayabilirsiniz.

[Açıkçası azımsanmayacak miktarda karşılaştığım ve hep başvurduğum çözüm olduğu için yazdım]