wiki-gezegen-forum

Başlatan microanaliz, 10 Temmuz 2011 - 18:23:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

microanaliz

Wiki gezegen forum sudo vb şeyler ne için var yararları ne hangi amaca hizmet ederler sadece ubuntu içinmi yoksa genel bir bilgisayar kültürü içinmi oluşturulur teker teker açıklansa iyiolur.
MicroAnaliz

furkankalkan

forum kullanıcıların sorunlarını çözmek için ve orta veya ileri kullanıcıların bilgilerini ve tecrübelerini paylaştığı ortamlardır.
wiki ise konuların derinlemesine anlatıldığı ortamlardır.
gezegen ise konuyla ilgili en yeni haberlerin bulunduğu genellikle kısa bilgilerin olduğu ortamlardır.
sudo (e-dergileri) ise wiki ile gezegenin birleşimi olarak düşünebiliriz.
tabi forum ve wiki bilgisayar kültürünün gelişmesinde katkıda bulunur ama bence planet (gezegen) , e -dergiler(sudo),ve hatta tuxtweet bilgisayar kültürürünün gelişmesinde daha faydalıdır.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

agritux

Sanırım bu başlık altında değilde tek tek başlıklar altında genel olarak bir anlatım istemiş arkadaş.

furkankalkan

Alıntı yapılan: agritux - 11 Temmuz 2011 - 09:12:46
Sanırım bu başlık altında değilde tek tek başlıklar altında genel olarak bir anlatım istemiş arkadaş.
Şayet bunlar birbirinden ayrı açıklanabilecek konular değil bu yüzden kısaca farklarını anlatarak karşılaştırmayı uygun gördüğümden bu şekilde yazdım tabi ki arkadaş farklı konular halinde anlatmamızı istiyorsa bunu da yapabilecek biri vardır elbette forumda.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

microanaliz

Alıntı yapılan: agritux - 11 Temmuz 2011 - 09:12:46
Doğru söylediğiniz...
MicroAnaliz