Yeni Linux portalı ve özgür yazılım çözümleri sitemiz

Başlatan resif, 23 Şubat 2011 - 01:35:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

resif

Sadece Özgür Yazılımlı Çözümler ve WE WORK OPEN sloganlı http://www.linuxkur.com/ açılıyor...

heartsmagic

Öncelikle kolay gelsin. Sitede biraz kabaca anlatıldığı için buradan detay sormak istiyorum. Geçmişi bilmeyenler için sanırım biraz derinlemesine bilgi vermek güzel olacaktır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

resif

teşekkür ederim sağolun, tanışıyoruz sizle eskiden pclabsda "entipüften"
linuxnet.com da "bilge" bendim..  bu projenin iki konusu var; o da sadece Özgür Yazılımlı Çözümler sunmak(sadece özgür yazılımlarla çalışarak tabi ki) ve site isminden de anlaşılacağı üzre son kullanıcıya özelikle linux desteği vermek ve inux kurup kullanmaya teşvik etmek ikincisi web tasarım, hosting gibi çözümler sunmak .

Bu proje son 4-5 yıldır hep aslında hep vardı atolyelinux.com du ismi o zaman ama bir türlü istediğimi yapamadım. Şimdi ise yeni ve önemli  ve sadece linux üzerinde açık kaynak kodlu yazılımlarla yapılmış web sitelerim referansları ile bu işi götürmek istiyorum tabi ekibi oluşturursak... Sitelerimi sitede ilgili bölümde görebilirsiniz sol menüde...

heartsmagic

Dün gece Hizmetlerimiz bölümü gözümden kaçmış. Merak ettiğim konunun açıklaması orada mevcutmuş:
http://www.linuxkur.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=6

İyi çalışmalar.

resif

evet sitede var aslında verilmek istenen herşey...
sağolunuz...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Şubat 2011 - 00:32:42

iş ilan bölümü var mı bu forum? çalışma ekibi için iş ilanı vermem gerek

heartsmagic

orhangungor