[Nasıl] Creative Zen'i Ubuntu ile Senkronize Etmek

Başlatan euphoria, 08 Şubat 2010 - 12:29:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

euphoria

Herkese selam... Belki bu bilinen ve basit bir konu olabilir ama ben yinede creative zen/nomad müzik çaları olan arkadaşlara yardım etmek istedim. Creative Zen/Nomad müzik çalarlarına şarkı atmak için gnomad isimli program mevcuttur. Bu program Synaptic Paket Yöneticisinden kurulabilir. Ama kurulduktan sonra müzik çalarınıza şarkı atmak için ufak bir işlem yapmamız gerekmektedir. Creative müzik çaları bilgisayara taktığımızda masaüstünde çıkan (yada bilgisayardanda ulaşabileceğimiz) Creative müzik çalar simgesinin üstüne sağ tıklayıp "Bağı Kaldır" seçeneğine tıklamamız gerekmektedir. Artık bundan sonra Uygulamalar/Ses ve Video bölümüne gidip gnomad programını çalıştırarak Creative müzik çalarınıza şarkı atabilirsiniz...
Linux değil GNU/Linux!

coyskiper

Şanslı günümdeyim sanırım tam da bunu aramak için girmiştim karşıma çıktın paylaşımın için çok teşekkürler.

koko

Merhaba değerli dostlar,Datron marka ubuntu 10.04 sürümlü bir laptopum var ve Creative Zen Micro Sleek 20giga bir de mp3 çalarım var,çok uğraştım ama bağlantı senkron sağlayamadım,kZenEzplorer ı indirdim bir ara çalışır gibi oldu ama ne bir dosya transfer edebildim nede laptopumdan yeni bir mp3 atabildim mp3 çalara.lütfen bana bir yol gösteriniz,tşk ediyorum.

Not: Tüm iletiyi koyu harflerle yazmayın lütfen.

heartsmagic

İlk iletide bahsi geçen Gnomad'ı denedin mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

koko

EVT denedim malesef olumlu bir netice alamadım.bir başka yol varsa paylaşırsanız çok mutlu olrm,tşk ederm.

hasanaa

banshee nin extension bölümünde mtp media player support creative zen desteklediği yazıyo galiba ama zeni takınca görünmüyo banshee de. acaba banshee nin zen için ayrı bi extesion ı var mı?
Dropbox referansım

hasanaa

Dropbox referansım