Unity varsayılan ayarlar sonrası masaüstü yok.

Başlatan militan04, 14 Mayıs 2011 - 12:03:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

militan04

Arkadaşlar sorunum tam olarak söyle baş gösterdi, dün 11.04 kurdum Unity masa üstü ortamı falan derken çok hoşuma gitti, kullanmaya devam ederim dedim gerekli programları oyunları kurdum.

Her şey süper  ama yanda olmasın dedim simgeler aşşağıya alabilir miyim diye Compiz ayarlarına bakıyordum Unity falan yazıyordu ben biraz kurcaladım ama bulamadım, o yüzden default ayarlara alayımda bozulmasın eski ayarlara dönsün dedim.

Defaul ayarlara getirdikten sonra ekranda hiç  bir şey görünmez oldu, tıpkı Windows'ta Expolere.exe yi kapattıgımızdaki gibi sadece duvar kağıdı ile baş başa kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Düzenleme notu : Lütfen başlıklarınızı acil yardım vs. kelimeler kullanmadan sorununuzu özetleyecek şekilde atınız.

militan04

Alıntı yapılan: decent - 14 Mayıs 2011 - 12:41:50
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,27145.0.html
verdiginiz başlıga baktım ilginiz için teşekkür ederim lakin  orada yazdıgı gibi crtl+alt+f3 e tıkladıgımda siyah bi ekrana düşüyorum sürekli yazılar akıyo hiç durmuyor aynı yazılar  devam edio birşey yazmam mümkün olmadıgı için orada önerilen kodları giremiyorum en iyisi yedinden formatlayım ...

heartsmagic

Yeniden kurmadıysan o ekranda sürekli neler akıyor bize söyleyebilir misin? Çünkü pek normal bir durum değil bu.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.