Wine da UAC sıkıntısı yaşıyorum.

Başlatan Glaxoea, 05 Mayıs 2011 - 14:52:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Glaxoea

Merhaba.
Ubuntu kullanmaya yeni başladım, aynı zamanda Win7 Pro sürümüne sahibim ve bazı uygulamarımı yönetici izni ile başlatı işaretlediğim için ubuntuya döndüğümde Wine bana o uygulamarımda, örnek verecek olursam Battlefiled Bad Company 2;UAC hatası vermekte. Bu sorunu forumda aradım ama karşılaşan olmadığı için zannediyorum kimse yazmamış. Windows OS ye dönmeden Ubuntu üzerinden bu sorunu çözebilir miyim ? Teşekkür ediyorum.

heartsmagic

Hatayı tam olarak buraya geçebilir misin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Glaxoea

Sıkıntı şöyle idi ; Windows OS deki kullanıcı yönetim zımbırtısı ( durmadan program yüklerken cıkan izin muhabbeti ) Wine da BC2 yi çalıştırmayı denerken çıkıyordu.Bu Programı çalıştırabilmek için yönetici izniniz olması gerekir diyordu. Bu sorunu nasıl aştım bilmiyorum şimdi de exelerde Corrupted please re-install diyor. Bi Sorun gitti başkası geldi ; neyse Sağlık olsun  ???

KemalALKIN

Alıntı yapılan: Glaxoea - 06 Mayıs 2011 - 14:05:07
Sıkıntı şöyle idi ; Windows OS deki kullanıcı yönetim zımbırtısı ( durmadan program yüklerken cıkan izin muhabbeti ) Wine da BC2 yi çalıştırmayı denerken çıkıyordu.Bu Programı çalıştırabilmek için yönetici izniniz olması gerekir diyordu. Bu sorunu nasıl aştım bilmiyorum şimdi de exelerde Corrupted please re-install diyor. Bi Sorun gitti başkası geldi ; neyse Sağlık olsun  ???

şunu dene uçbirimi aç

wine chmod -x 775 oyun.exe

yada 775 olmadan dene :)

olmadı wine uninstaller a gir oradan install a tıkla oradan aç windowstaki gibi :)
www.tckemal.ist

Glaxoea

Biraz erken konuştum herhalde Gene aynı Sorun Caps Aldım Buyrun ;

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Mayıs 2011 - 14:39:17

Alıntı yapılan: KemalALKIN - 06 Mayıs 2011 - 14:14:36
Alıntı yapılan: Glaxoea - 06 Mayıs 2011 - 14:05:07

şunu dene uçbirimi aç

wine chmod -x 775 oyun.exe

yada 775 olmadan dene :)

olmadı wine uninstaller a gir oradan install a tıkla oradan aç windowstaki gibi :)

Olmadı beya :))

heartsmagic

El yordamıyla denesek. Şöyle ki bu uygulama neredeyse uçbirimden o dizine giderek:
cd /media/falanca/felanca
ardından wine ile kurmayı dene:
sudo wine falanca.exe
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.