PHP' ye giriş.

Başlatan mehmetux, 23 Nisan 2011 - 14:11:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetux

PHP' nin temellerini anlatan bir yazı hazırlıyorum, her hafta güncellemeye çalışacağım umarım faydalı olur.

http://dl.dropbox.com/u/24135684/PHP%27%20ye%20giri%C5%9F%20.pdf

Yazıyı güncellendikçe bu başlık altında bildireceğim.
Soru sormadam önce empati kurmak lazım.

sem

Elinize sağlık, mutlaka faydasını görecek arkadaşlar olacaktır diye düşünüyorum...

Not: Başlık SUDO olarak kalmış =)
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

mehmetux

Alıntı yapılan: sem0900 - 23 Nisan 2011 - 14:13:55
Elinize sağlık, mutlaka faydasını görecek arkadaşlar olacaktır diye düşünüyorum...

Not: Başlık SUDO olarak kalmış =)
Başlığı düzelttim şimdi. :)

krwlng

Elinize sağlık ve kolay gelsin. Bu sözlerim size değil yanlış anlamayın öncelikle, genellikle php'ye giriş diye başlayan dökümanların çoğunluğu girişte kalıyor, şu ana kadar içeri süzülen bir belgeye çok az rastladım :) Umarım sizinki iyi bir başvuru kaynağı olacak kadar geniş bir döküman olur.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

mehmetux

Alıntı yapılan: krwlng - 23 Nisan 2011 - 14:22:40
Elinize sağlık ve kolay gelsin. Bu sözlerim size değil yanlış anlamayın öncelikle, genellikle php'ye giriş diye başlayan dökümanların çoğunluğu girişte kalıyor, şu ana kadar içeri süzülen bir belgeye çok az rastladım :) Umarım sizinki iyi bir başvuru kaynağı olacak kadar geniş bir döküman olur.
Haha evet dediğiniz doğru aynı izlenimi bende edindim, aslında şu an hazırladığım içeriğin daha fazlasını hazırlamış olabilirdim, başlangıçta bu yazıyı sudo dergisi için hazırlıyordum, düşüncede yavaşlatıyordu beni ve daha sonra bir başlık altında paylaşmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm, bakalım şu an aklımda plan ve program tamam, içeri süzülen bir belge olup olmayacağını zaman gösterecek. :)

muzir

Giriş belgesi gösteriyor ki devamı gelecek bir çalışma bu, teşekkürler @mehmetux.
Bir Tellioğlu asla geç kalmaz...