[Çözüldü]Bcm4313

Başlatan shell32, 21 Nisan 2011 - 18:19:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shell32

Merhabalar. Wirelles kartımı 10.10 sürümünde tanımıyordu güncelleştirmeler sonucunda görüyordu ama saglıklı calısmıyordu mac değişimi yapamıyordum aircrack programını kullanamıyordum. 11.04ü yükledim bu sürümde direk tanıdı kartı ayrıca hiç bir sorun olmadan istediğimi yapaibliyorum. 11.04 içindeki wirelles paketini 10.10 a yüklemem mümkünmü yani 10.10 kullanacagım ama 11.04ünde paketlerini kullanacagım böyle bişey mümkün mü. 11.04ü yükledim ekran kartım biraz sorunlu yükledim ama bi agırlık var anlamadım. 10.10 a dönmek istiyorum tekrar. Yardımcı olursanız sevinirim.

sema

http://packages.ubuntu.com/ adresinden kaynak listesine gerekli depo eklenip indirilmeye çalışılabilir, hangi paketlerse artık yine de bazen bağımlılık sorunları oluyor. Bilmiyorum ama o durumda da alınan hataya göre çözümler üretilebilir. Denemekte fayda var. Yine daha iyi bilen biri söylerse iyi olur, söz konusu Natty olunca emin olamıyorum.
susema

heartsmagic

Alıntı yapılan: shell32 - 21 Nisan 2011 - 18:19:06
... aircrack programını kullanamıyordum...

Şu ifadeler hiç kullanılmasa da biz de soğumasak. Kullanılacaksa da ne için kullanıldığı bir belirtilse de biz de rahatlasak. Sonra biz sorunca bazı arkadaşlar "ne yani kendi ağımı deneyemez miyim" ya da "ben bu iş üzerine çalışıyorum, uzmanlaşmak için kullanamaz mıyım" diyorlar. Hani bazıları hiç inandırıcı olmuyor.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

shell32

Yok sizin verdiğiniz örnekler için kullanmıyorum kartımı bildiğiniz üzere wireless crack için kullanacaktım. Yardım etmek istemiyorsanız hoş karşılarım anlarım sizi. Cevap yazdığınız için teşekkürler.

heartsmagic

Bu durumda üzgünüm ancak ben yardım etmediğim gibi forumda da buna müsaade edemem. Bu başlık ayrı, sürücü desteği isteniyor. Fakat bundan sonra forumda göreceğimiz "MAC adres değiştirme" veya farklı türde açılan başlıklarda kapatma yoluna gideceğim. Tabi hafızamın yettiği yere kadar.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Yiğit Ateş

Beni mazur görün ama, hiç çekinmeden bu iş için kullanacağım ifadesini nasıl kullanabiliyorsunuz? Ayrıca buradan da bunun için destek istiyorsunuz, nasıl bir toplum olduk anlamıyorum açıkçası.

shell32

Yanlış anlaşılan bişey var bi üniversitede okuyorum ve bi fakültenin ağını görebiliyorum fakat şifreli. bunun için istemiştim. Kimsenin hakkını yediğim filan yok o internet zaten benim için bi hak. ama üniversitenin kendi genel verdiği neti göremediğim için kullanamıyorum. Açıklamanın sizi tatmin edeceğini sanmıyorum ama yine de yazmak istedim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Nisan 2011 - 06:37:35

Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 23 Nisan 2011 - 01:00:14
Beni mazur görün ama, hiç çekinmeden bu iş için kullanacağım ifadesini nasıl kullanabiliyorsunuz? Ayrıca buradan da bunun için destek istiyorsunuz, nasıl bir toplum olduk anlamıyorum açıkçası.

Siz olsaydınız ne yapardınız? bir çok kişinin yaptığı gibi yalan söyleyip alma yoluna mı başvurmalıydım ?

bytan

Alıntı yapılan: shell32 - 23 Nisan 2011 - 06:36:32
Siz olsaydınız ne yapardınız? bir çok kişinin yaptığı gibi yalan söyleyip alma yoluna mı başvurmalıydım ?

Madem o ağı kullanma hakkınızın olduğunu düşünüyorsunuz, gidip şifreyi isteyebilirsiniz. Vermezlerse, "bu benim hakkım, kırma yoluna mı gitseydim?" gibi bir yaklaşım sergilediğinizde alacağınız yanıtı merak ediyorum. Ki şu an yaptığınız da tam olarak bu.

Ayrıca yalan söylendiğinde anlaması zor olmuyor.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

shell32

kusura bakmayın ama bu kadar büyüteceğinizi düşünmemiştim. Yabancı ubuntu forumlarında insanlar nasıl yapılacağına kadar anlatmışlar. ki ben sizden nasıl yapılacagını filan sormadım sadece driver desteği istedim nasıl halledebilirim dedim olayı toplum sorunlarına getirdik. Eğer forum kurallarına uymuyorsa yasak deyip konuyu kilitlemeniz yeterliydi ki ben yasak olan bişey istemedim sizden sadece driver desteği istiyorum.
               Düşündüğüm şey yani kendimce hakkım olan şeyi almak bana dogru geliyor size yanlıs gelebilir. Konuyu başka yerlere cekmek istemiyorum artık. 10.10 sürümünde öyle bir problemim vardı halledemedim 11.04 de bu problem çözülmüş 11.04 beta sürümü yüklüyorum. Başka konularda da olsa fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler.