Web Programlama öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyenler..

Başlatan lodasem, 30 Aralık 2010 - 01:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onursahin1989

Bende aranızda yer almaktan mutluluk duyarım. Daha yeni Bilgisayar Programlama Bölümünden mezun oldum . PHP ve az biraz Jquery ile temasım oldum bu konularda kendimi geliştirip sizlere daha faydalı olmak isterim açıkçası.

lodasem

Alıntı yapılan: canosayan - 31 Aralık 2010 - 09:31:40
kusr bitiminde sınav yapıp alt yapı tayfasına alacak serkan.

Böyle bir olanak/şans verdiginizden dolayı teşekkürederiz (gurup adına )..

NOT: kurs tabirini pekfazla sevmiyoruz yanlış anlaşılmalara yol açıyor .. Onun yerine takım/grup/ekip  tabirleri daha uygun olur..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Aralık 2010 - 10:05:52

Alıntı yapılan: onursahin1989 - 31 Aralık 2010 - 10:00:03
Bende aranızda yer almaktan mutluluk duyarım. Daha yeni Bilgisayar Programlama Bölümünden mezun oldum . PHP ve az biraz Jquery ile temasım oldum bu konularda kendimi geliştirip sizlere daha faydalı olmak isterim açıkçası.

Bugun akşam yapılacak toplantıya buyurun lütfen .. sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız ..

onursahin1989

Tamam bana toplantıya katılım ile ilgili detayları atabilir misiniz ?

lodasem

Alıntı yapılan: onursahin1989 - 31 Aralık 2010 - 10:08:53
Tamam bana toplantıya katılım ile ilgili detayları atabilir misiniz ?

Kişisel mesaj olarak iletdim .. Teşekkürler..

onursahin1989

Kişisel mesajlarda bir şey yok @lodasem profilimde mail adresim yazıyor istersen oraya mail atabilirsin.

sem

Arkadaşlar kişisel göndermek için forumda "30 ileti"  sınırı var. Böyle bir engele takılabilirsiniz...

Üzerine konuşıulan örnek bir başlık:

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,21693.msg261357.html#msg261357
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

lodasem

Alıntı yapılan: onursahin1989 - 31 Aralık 2010 - 12:42:32
Kişisel mesajlarda bir şey yok @lodasem profilimde mail adresim yazıyor istersen oraya mail atabilirsin.

Tamam mail adresine ilgili bilgileri mail geçtim..

Alıntı yapılan: sem0900 - 31 Aralık 2010 - 13:09:14
Arkadaşlar kişisel göndermek için forumda "30 ileti"  sınırı var. Böyle bir engele takılabilirsiniz...

Üzerine konuşıulan örnek bir başlık:

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,21693.msg261357.html#msg261357

Farketmemişim .. Teşekkür ederim uyardıgınız için ..

cyberman

ben de katılabilir miyim  aranıza bilgilendirme için mail atarsınız sevinirim  :D

lodasem

Alıntı yapılan: cyberman - 31 Aralık 2010 - 19:05:28
ben de katılabilir miyim  aranıza bilgilendirme için mail atarsınız sevinirim  :D
Merhaba ..
Durumu izah etmek için mail adresinizi bana ulaştırabilimisiniz?
Teşekkürler..

kaansef

Çok güzel bir proje ama benimde okulum var.Yazın olsa gözüm kapalı katılırdım.Benim aklıma şöyle birşey geldi.Yaptığınız skype görüşmelerini bir dosyaya kaydedip indir.ubuntu-tr.net adresine part olarak ekleseniz ve böylece benim gibi okulu olan veya işe gitmek zorunda kalan insanlarda faydalanabilir bu derslerden.Tutturduğunuz notlarıda pdf formatında yüklersiniz.Tabii zahmet olmazsa.
# 28065

neneki

Çok güzel bir proje tebrikler. Üzücü olansa kontenjanınızın dolması neyse olsun başka derslerinizi dört gözle bekliyeceğim :)

lodasem

Alıntı yapılan: kaansef - 01 Ocak 2011 - 13:03:54
Çok güzel bir proje ama benimde okulum var.Yazın olsa gözüm kapalı katılırdım.Benim aklıma şöyle * bir şey geldi.Yaptığınız skype görüşmelerini bir dosyaya kaydedip indir.ubuntu-tr.net adresine part olarak ekleseniz ve böylece benim gibi okulu olan veya işe gitmek zorunda kalan insanlarda faydalanabilir bu derslerden.Tutturduğunuz notlarıda pdf formatında yüklersiniz.Tabii zahmet olmazsa.

Teşekür ederim ..
Evet boyle bir planımız var ama bunu birsornaki gurupta daha profosyonel olarak hazırlanarak yapacaz..Yani dersler hem online olacak kaçıranlar için download versiyonlarınıda koyacaz..

Alıntı yapılan: neneki - 01 Ocak 2011 - 13:49:43

Çok güzel bir proje tebrikler. Üzücü olansa kontenjanınızın dolması neyse olsun başka derslerinizi dört gözle bekliyeceğim :)

Teşekkürler .. 6-7 aya ikinci egitimi başlatırız..
Aslında 3-4 kişilik bir gonullu gurubu birleşip aynı organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz... ;)

lodasem

Alıntı yapılan: heartsmagic - 30 Aralık 2010 - 04:09:53
İlginç ve güzel görünen bir proje. Açıkçası geri dönüşleri görmek isterim burada.

Lütfen size ulaşabileceğim iletişim bilgilerini bana ulaştırabilir misiniz ? Bir şey danışmam gerekiyor.. Teşekkürler..

heartsmagic

ubuntu(at)ubuntu-tr.net adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

tutkun

Timur

ilk olanını kaçırdığıma mı yansam yoksa 2. dönem dersim haftanın 3 günü 18.30de bittiği için yeni eğitime de katılamayacağıma mı bilemedim  :-\

romeozoom

ya ben şu anda siteye girdim ve ilk gördüğüm konu bu oldu ama geç mi kaldım bilmiyorum.şu anda eğitimler devam mı ediyor ve katılmak için ne gerekli ?

egemenu

ben de öncelikle böyle birşey yaptığınız için teşekkürlerimi iletiyorum.

ancak zaman dolayısıyla bu sezon katılamayacağım. bir daha ki sezon için bir not niteliğinde olsun bu mesajım.

böyle eğitmenler görmek çok güzel. kolay gelsin.

yarasaadam

KARDEŞ BENDE KATILIP KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM AMA NASIL KATILACAĞIM VE SİZİ NEREDE TAKİP EDEBİLECEĞİM BİR ADRES VERİRSENİZ SEVİNİRİM

microanaliz

Alıntı yapılan: yarasaadam - 13 Nisan 2011 - 23:53:29
KARDEŞ BENDE KATILIP KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM AMA NASIL KATILACAĞIM VE SİZİ NEREDE TAKİP EDEBİLECEĞİM BİR ADRES VERİRSENİZ SEVİNİRİM
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/board,121.0.html buraya tıkla ve gruba katıl.
MicroAnaliz