wine ve playonlinux hiçbirşey kuramıyorum

Başlatan karizmaxi, 07 Nisan 2011 - 20:34:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karizmaxi

forumu gezdim bir program gibi çalışmasına izin ver'i tıkla deniyordu tıklıyorum ama işaret kendi kendine kalkıyor ve uyarı veriyor

Alıntı YapThe file '/media/Yeni Birim/Grand Theft Auto Vice City/gta-vc.exe' is not marked as executable.  If this was downloaded or copied from an untrusted source, it may be dangerous to run.  For more details, read about the executable bit.
diyor

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

sema

Haksız değil ki bazı arkadaşlar. Konu açmadan evvel arama yapılırsa güzel olur, gerçekten.

Alıntı Yapnot marked as executable
susema

karizmaxi

bende forumda arama yapılamadan konu açılmasına son derece karşıym zaten cevapların yüzde doksanı arama yap şeklinde olmuş ve arama yap cevabını okumaktanda ayrı bi bıkkınlık geldi.(burda sözüm arama yapmadan konu açanlara)
şöylede bi durum varki mesajlar cevaplanmadan önce iyice okunmuyor verilen cevapta istenen veriler ilk mesajda olabiliyor ama herkese aynı muamele ile karşılık veriliyor offf yinemi araştırma yapmadan konu açılmış ben hiç bir zaman forumda araştırma yapmadan konu açmıyorum çözülmüş konulardan hepsini değilse bile çoğunu deniyorum ama sorunumla alakasız şeyleri denediğimde de bu sefer farklı sorunlara yol açabiliyor sonuçta deneme amaçlı bi sistemde yapmıyorum bu işlemleri sabit kararlı sistemimde yapıyorum bi hatayı çözerken yeni bir hata oluşturmakta hiç mantıklı değil. siz dedikten sonra yaptığım aramalardan sadece bir tanesi benim sorunuma benziyor zaten çoğuda çözülmemiş peki neden çözülmemiş başlıklar düzenlenmior ya kaldırılsın yada çözülmüş bi başlığa yönlendirilsin forumda arama yapınca da iki saat çözülmemiş yada arama yapmalısın şeklinde cevapları olan konuları okumaktanda artık gınaa geldi.
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

heartsmagic

@karizmaxi, çözülmemiş başlıkları nasıl düzenleyebiliriz ki? Çözülmemişler zaten. Bu nedenle çözüm önerisi gelebilir diyerek açık bırakıyoruz.

Bu Yeni Birim bir NTFS bölümse veya CD ilse yerele farklı bir bölüme taşıyarak tekrar dene. Eğer imkânım yok diyorsan NTFS bölüm bağlama meselesini tekrar düzenlememiz gerekir fstab üzerinden.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.