Admin hesabından Giremiyorum , Sınırlı Hesabı da Kapatmıştım

Başlatan MoShic, 24 Nisan 2011 - 22:14:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MoShic

Sınırlı hesabı kapattım ve Pc'yi bir müddet kullanıp kapattıktan sonra tekrar açtğımda benden Kullanıcı adını istedi.
Ubuntuyu pc.me lk yüklediğimde Kullanıcı Adımı CybeR,disturbed ve başka bir uzun zaman sonra da son olarak MASSACRE olarak değiştirdim .
Herneyse pc.yi yeniden başlattığımda benden kullanıcı adı ve şifremi istedi.
Şifremde bir problem çıkmadı fakat bu kullanıcı adlarından hiçbirini kabul etmedi .
Bilgisayarımı bir şekilde açmam gerekiyor bana yardımcı olr musunuz rica etsem . Şimdiden teşekkürler ..
Eski ID: Mar yJuana

decent

Sistemi çalışan olarak başlattıktan sonra Ubuntu' nun kurulu olduğu bölüme girerek /home/kullanıcı adı klasör isminden yola çıkabilirsiniz.

MoShic

Anlamadım ?
Sistemi çalışan olarak başlatmak ..
Nasıl girebilirim?
Eski ID: Mar yJuana

sema

susema

decent

Alıntı yapılan: Mar yJuana - 24 Nisan 2011 - 23:50:28
Anlamadım ?
Sistemi çalışan olarak başlatmak ..
Nasıl girebilirim?

Sistemi Ubuntu CD den başlatıp, ilk ekranda Ubuntu' yu kurmadan dene/Try Ubuntu seçeneği ile devam etmek

bytan

Alternatif olarak sistemini kurtarma kipiyle açıp kullanıcı adının son halini alttakiyle görebilirsin:

ls -l /home

Eğer yeni kullanıcı oluşturman gerekiyorsa, yine kurtarma kipiyle iki komuttan birini kullanarak oluşturabilirsin:

adduser kullanıcıAdı
useradd
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST