[Çözüldü] Ekran Koruyucum Silinmiş, Nasıl Geri Yükleye Bilirim.

Başlatan GmLksZ, 10 Nisan 2011 - 13:37:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GmLksZ

Arkadaşlar masaüstüm bembeyaz olmuştu, internetten kod buldum denedim.  ekran koruyucum silinmiş. Geri nasıl yükleyebilirim, yardımlarınız için şimdiden  teşekkür

sema

Hangi ekran koruyucusu? Sonradan yüklenmişse tekrar yüklemeye çalışılabilir ya da temalardan aktif yapılabilir. Ya da az daha bilgi verilebilirsiniz bize, hangi kodları nereye denemiştiniz?
susema

krwlng

"Sistem>Tercihler>Ekran Koruyucu" bölümünden ekran koruyucu ayarlarınızı yapılandırabilirsiniz. Açıkçası iletiniz çok açıklayıcı değil o açıdan konuyu uzatmak istemedim, söylediğimi deneyin, olmazsa daha açıklayıcı bir ileti veya ekran görüntüsü yollayın.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

GmLksZ

şimdi, benim masaüstüm bembeyaz olmuştu.Sonra biraz araştırdım nasıl düzelir diye, bir yerde ekran koruyucundan olabilir diye bir şey yazıyordu altında da bir tane kod vermişti. Kodu konsola yazdım, olmadı sonra biraz daha araştırıp uğraşınca oldu.Ekran koruyucu yapmak aklıma geldi ama sistem>tercihlerlerin altında yok. Az öncede Synaptic yöneticisine girip gnome screensever yazmak geldi aklıma ordan yükledim oldu.İlgine teşekkür ederim. :) Bir sorum daha var forumda yeni konu açtığımızda konu başlığının yanına nasıl yeni resmini ekliyoruz. ??

krwlng

Maalesef ileti simgesi olarak "yeni" simgesi yok, fakat buna gerekte yok. Yeni mesajlar üyelere yazılış zamanlarına ve verilen cevaplara göre gösteriliyor, sizin iletinizin gözden kaçması gibi bir durum olmaz yani. Fakat çözülmüş sorunlarınızın il iletisini düzenleyip konu başlığının önüne [Çözüldü] ibaresini eklerseniz herkes için geçerli bir şey yapmış olursunuz :)
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

GmLksZ

heartsmagic

@krwlng'e hatırlattığı, @GmLksZ'ye de etiket için teşekkür ederek konumuzu kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.