Üyelik silimi isteği

Başlatan kamboccia, 12 Nisan 2011 - 21:14:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamboccia

Merhaba kimseye açıklama yapmak istemiyorums adece forumdan üyeliğimin silinmesini istiyorum ve silindiğindede mericsuna@hotmail.fr adresinde mail yoluyla belirtilmesini istiyorum saygılarımla...

bytan

Üyeliğin silinmeyecek. Açıklama yapmana gerek yok, zaten görüyoruz. Bence birine kızarak o an ki kızgınlıkla ani kararlar vermemelisin.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

kamboccia

O nedenle değil pc de fazla zaman harcadığım kanaatime vardım internetten ders çalışırken forumlara dalıp dersi unutuyorum onun için silerseniz çok sevineceğim.

bytan

Bunun için üyelik silmiyoruz. Arada sırada canın eserse, vaktin olursa tekrar gelirsin.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
PF @ ST

sem

Hani üyelik olmadan foruma girilemese, biraz daha anlamlı gelebilirdi istek, yönetici arkadaşlara. (tamamen şahsi görüşümü belirttim tabii)
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

canosayan

şifresini rastgele değiştirin.
Chmod bizim işimiz.

OpenSSH

Asosyal hayattan kurtulmak istiyorsan interneti kestireceksin ve o bilgisayar başından kalkıcaksın.

Sedo79

Maalesef gençlerimizin baş belası haline geldi bu internet. Yeğenime ders çalıştırmak için işkence çekiyoruz. Fakat oyun oyna desem uçarak pc ye saldıracak.

Onun için kambocia kardeşimide anlıyorum.
Derslerine ağırlık verme kararı çok yerinde olmuş.
PC ile okuldan sonra uğraşırsın..
Şimdi uğraşıp vakit kaybetmen boş iş..
Kararının arkasında sıkıca dur..
hobaaaaaaaaaaaa night train

kamboccia

Alıntı yapılan: canosayan - 12 Nisan 2011 - 21:53:59
şifresini rastgele değiştirin.

İstanbul Kıyamet Vakti Mynet hesabıma aynı taktiği uygulamıştım hala giremiyorum :D

Xmetalic

Kendimizin üyeliği silebileceğimiz bi ekran bi ayar menüsü yokmu üyelik silinmesi için buraya istekmi yapmak gerekiyor?
Baarnah bassah olmuyomu :D  http://mageia-tr.org/forum/index.php

bytan

PF @ ST