Bir bilgisayar hem NFS sunucusu hemde Samba sunucusu olarak çalışabilir mi?

Başlatan lubuntulover, 15 Mart 2011 - 01:25:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lubuntulover

Arkadaşlar;

Bir bilgisayar hem NFS sunucusu hemde Samba sunucusu olarak çalışabilir mi?

İkisi bir arada şeklinde şekersiz.

heartsmagic

Etrafta çalışmaması için bir şeyler mi söylenmiş?
Hani bildiğimden değil ancak olumsuz bir şeyler mi duydun diye merak ediyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

lubuntulover

Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Mart 2011 - 03:05:08
Etrafta çalışmaması için bir şeyler mi söylenmiş?
Hani bildiğimden değil ancak olumsuz bir şeyler mi duydun diye merak ediyorum.

Sanırım sorduğum soru biraz dokundu galiba.Linux konusunda yeniyim bilgim yok ve döküman sıkıntısı çekiyorum ve bu nedenle soru sorma ihtiyacı içindeyim ama sanırım rahatsızlık vermiş olmalıyım ki dokunmuş biraz.

Hayır araştırma yapan birisiyim ki şu ana kadar neredeyse tüm sorunlarımı kendim çözdüm.

Neyse bundan sonra daha az paylaşım yapalım ki birileri cevap yazma zahmetine girmesin.

heartsmagic

@lubuntulover, yazıştığın ortamın sanal bir ortam olduğunu, bizlerin de bir gün içinde belki yüze yakın başlık gezdiğimizi, her başlıktaki her iletiye mimik katamayacağımızı lütfen hesap et. Yazdıklarımın neresini, nasıl anladın bilemiyorum fakat bana dokunan bir şey yok, kaldı ki yazılanların bana dokunması diye bir şey de söz konusu olmaz. Burada gayet sıradan, bayağı, adi bir iş görmekteyiz: Bildiklerimizi aktarmak. Ötesi berisi yok yani. Yazılanlar bana neden dokunsun?

Normal bir şekilde sormuştum. Etrafta gördün mü böyle bir şey, bu yüzden mi soruyorsun diye merak ettim sadece.

Son cümlene de yorum yapayım. Senin daha çok veya az paylaşım yapman inan bize zarar getirmez. Bunu samimi olarak söylüyorum. Cezalandırma yolu olarak bunu düşündüysen yolun başındayken vazgeç bence. Zira yanlış bir cezalandırma yöntemi bu, daha doğrusu cezalandırma değil.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.