Cep Telefonundaki ve Sim Karttaki Numaralar nasıl yedeklenir.?

Başlatan ozcx, 16 Eylül 2010 - 19:40:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozcx

Cep Telefonundaki ve Sim Karttaki Numaralar nasıl yedeklenir.?

utdmr

Kişisel Blogum: Çoğunlukla Zararsız - cogunluklazararsiz.org
--
Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -and a lot of courage- to move in the opposite direction.

acer

Ubuntuone'a yuklenebiliyormuş. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Burdan da sormak isterim bilen arkadaşlara. Acaba ubuntuone'a nasıl yedekleyebiliriz?

DoGuKaN

Telefonunuz Android ise gmail adresinize yedekleyebilirsiniz hepsini. Ben öyle yapıyorum.

ozcx

telefonum se k790 ve değiştiricem o yüzden no ları almam lazım

acer

Alıntı yapılan: DoGuKaN - 17 Eylül 2010 - 16:33:24
Telefonunuz Android ise gmail adresinize yedekleyebilirsiniz hepsini. Ben öyle yapıyorum.
Ben Android kullanıyorum. Nasıl yaptığını anlatırmısın?

akordion

Alıntı yapılan: ozcx - 17 Eylül 2010 - 16:58:10

pc suite kur. sonynin sitesinden k790ı bulamazsın kaldırdılar benzer bir telefon seçmen yeterli. hem telefonun ayarlarının yedeğini hem rehberin yedeğini alabilirsin.
ubutuyu çok sevdi :)

ozcx

Alıntı yapılan: akordion - 17 Eylül 2010 - 20:20:39
Alıntı yapılan: ozcx - 17 Eylül 2010 - 16:58:10

pc suite kur. sonynin sitesinden k790ı bulamazsın kaldırdılar benzer bir telefon seçmen yeterli. hem telefonun ayarlarının yedeğini hem rehberin yedeğini alabilirsin.

Hocam win i bıraktım. o yüzden linuxda yapmalıyım. wammu ile  k790 teldeki rehberimi yedek aldım.  şimdi elimde samsung e770 var fakat bluetoot üzerinden görmesine karşın tel olarak algılamıyor. wammu için e770 i nasıl tanıtabilirim?

cereyanakapilma

Avea nın 3 g modemi var. Herşey güzel çalışıyor ama sim karttaki telefon rehberini bir göremiyorum. Wammuda bunu nasıl yapabilirim.

barlasdnz

Masaüstü bilgisayarıma ubuntu yükledim. Leptopta internet var fakat masaüstünde internet bağlantım yok. O yüzden leptop ile indirip tl'la bilgisayara aktariyorum dosyaları. Wammu yüklemeye çalıştım. .deb uzantılı dosyasını indirip aktardım kurmaya çalıştım bi hata verdi anladığım kadarıyla o dasya sistemde yoktu. İstediği dosyayı buldum indirdim aktardım onu kurmaya çalışıncada başka bi dosya eksik dedi. Bi süre bu bu şekilde devam etti. Dosyanın biriside internet olmadığı için kurulmadı. Bu wammuyu internetsiz ve daha kolay kurmanın bi yolu varmıdır acaba. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

bytan

Listedeki bağımlılıkları sağlaman lazım, aksi takdirde yazılım kurulmaz veya bazı özellikleri çalışmaz. Bu nedenle senden eksik paketleri tamamlamanı ister:

http://packages.ubuntu.com/natty/wammu
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST