Jdownloader indirme dizini

Başlatan ibrahimhalil, 02 Mart 2011 - 14:45:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrahimhalil

Arkadaşlar jdownloader ile dosya indiriyorum premium olarak ve büyük dosyalar.Fakat ubuntu alanında yeterli boş alan kalmıyor.D sürücümde baya alan var.
Fakat jdownloader indirme dizini sadece ubuntu dizinlerini seçebiliyorum.Diğer sürücümü veya flash sürücümü seçemiyorum.Nasıl yapabiliriz ?

bytan

İndirme dizinini kesip diğer disk bölümlerinden birine taşı. Daha sonra kısayol oluşturup bu kısayolu eski yerine atarsın.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

risperdal

Sorunu tam anlamadım ama /media dizininden ulaşabilirsin.

reis33

@risperdal' ın söylediği gibi;

Resimdeki yolu izlerseniz, /media dizini içeriğinde bağlanmış bütün disklerinizi görebilir, JDownloader indirme dizini olarak seçebilirsiniz.

Not:
JDownloader yazılımını çalıştırıp  indirme işlemine başlamadan önce  indirme dizini olarak seçtiğiniz disk bölümünü her defasında bağlamanız gerekebilir.
Aksi halde hata ile karşılaşabilirsiniz.

bytan

Yukarıdaki yanıtı yazmadan önce ben de kendi sistemimde aynı sorunu tekrarlayarak /media altındaki dizinlere ulaşamamıştım. Fakat şimdi tekrar bakıyorum sorunsuz şekilde dizinlere ulaştırıyor.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST