İnternetten durmaksızın veri alışverişi oluyor

Başlatan esrama, 20 Nisan 2009 - 16:37:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elviskilli

Merhaba 
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum. Yıllar geçsede bazı sorunlar tekrar ediyor demekki. Benimde sorunum aynı sayılır. Laptopumu açtıktan sonra hiçbir internet bağlantısı yapmadığım halde ha bire bişeyler iniyor bilgisayarıma. İki ayrı zamanda çekilmiş fotoyu da ekliyorum. Böyle bir durumda günümüz şartlarında ne yapabilirim?

Reverser

@elviskilli, görseller şu anda görüntülenemiyor. Hava durumu, RSS ya da haber Widgeti kullanıyorsanız arka planda internet alış verişi makul düzeyde olabilir.

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

elviskilli

@Reverser , resim ekle butonuna tıklayıp eklemeye çalışıyorum ama olmuyor. XFCE kullanıyorum ve hiçbir widget yada hava durumu uygulaması yok.

ekremsenturk

Güncelleme ayarlarında "her yarım saat'te bir denetle" şeklinde seçiliyse, aynen öyle yapar.

heartsmagic

Güncelleme denetlemeleri, saat sunucusuna bağlanma isteği vs. olabilir. Ayrıca resimden ziyade başlığın ilk sayfasına dönerek nelerin olduğunu nasıl tespit edebileceğini görürsün.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

elviskilli

@ ekremsenturk , Güncellemeleri kontrol et kısmı "günlük"  şekilde ayarlı. Diğer güncellemeler kısmı "haftalık"  şekilde ayarlı. Güvenlik güncellemeleri kısmı "o an göster"  şeklinde ayarlı. Yani saatlik yada yarım saatlik bir durum yok.