[Çözüldü] paneldeki simgeler

Başlatan srkttn, 19 Ocak 2011 - 01:09:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srkttn

arkadaşlar bn vistayla birlikte ubuntuyu kullanıyorum.paneldeki güç ses gibi simgelerde bi değişme oldu(güç simgesinde küçülme).bunu nasıl eski haline getirebilirim?ayrıca masaüstündeyken sağ tıklanmıyor.bu sorunu nasıl çözebilirim?

reis33

Hoşgeldiniz :)

Sağ üstteki arama kısmına panel veya gnome panel gibi kelimler yazarak arama yaparsanız bir çok çözüm karşınıza çıkacaktır.

srkttn

teşekkürler.peki masaüstünde sağ tıklanmıyor.nerden düzeltebilirim?

srkttn

paylaşım için çok saol hemen indirdim baya güzel bi prgrammış.fakat şu masaüstüne sağ tıklama işini çözemedim bi türlü pek araştırma vaktimde yok finaller sebebiyle birisi çözüm yolunu yazarsa sevinirim...

reis33

Resimdeki ekranda right click (sağ tıklama) seçeneğini değiştirip tekrar eski haline alarak, ayarların tazelenmesini denediniz mi ?

srkttn

denedim fakat hiçbir değişme olmadı.ayrıca sola tıklayıp basılı tutup sürüklerkende seçili alan çıkmıyor...

heartsmagic

Hangi olaydan sonra çıktı bu sorun ortaya?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

srkttn

yeni olduğuım için sürekli bişeyler yüklüorum o yüzden olmuş olabilir...belkide bazı ayarlardan kaynaklanabilir.

heartsmagic

ls -l ~ çıktısını görebilir miyiz?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

GNUbuntu

Alıntı yapılan: srkttn - 19 Ocak 2011 - 22:12:52
Fakat şu masaüstüne sağ tıklama işini çözemedim bir türlü. Pek araştırma vaktim de yok finaller sebebiyle. Birisi çözüm yolunu yazarsa sevinirim.

Bir zamanlar benim de başıma gelmişti bu sorun. Şunu dene:

Çözüm 1- Alt + F2 ile açılan pencereye gconf-editor yazarak onaylayıp Yapılandırma Düzenleyici açılır. Sonra apps -> nautilus -> preferences ayarlarında 'show desktop' kutucuğunun işaretli olmasına dikkat edilir.

Çözüm 2- Ubuntu Tweak kurulur ve Masaüstü Simge Ayarları'ndaki Masaüstü simgelerini göster'in seçili olmasına dikkat edilir.
Önce Saygı...

srkttn

teşekkürler valla hemen oldu:D